Nisam mogla da se autujem, lagala sam: Odrekla je se porodica, ali Anđela Šparavalo traži hitno razgovor sa majkom

16.02.2024

20:15

By

Anđela Šparavalo želi susret sa majkom

prinstcreen TV Pink

Anđela Šparavalo

Anđela Šparavalo želi susret sa majkom

Rijaliti učesnica Anđela Šparavalo želi susret sa majkom kako bi joj sve do tančina objasnila što se tiče odnosa sa Bojanom Pavlović mada ne zna da je njena majka u teškom stanju upravo zbog cele situacije koja se događa u rijalitiju.

Anđela Šparavalo želi susret sa majkom kako bi joj sve objasnila

Anđela je otkrila da bi volela da se vidi sa majkom i da ona dođe u Elitu kako bi njih dve porazgovarale o svemu.

– Stvarno bih volela da dođe mama i da popričamo. Slađo, da ti se desi situacija, da tvoja ćerka bude u ovakvoj situaciji šta bi uradila – kaže Anđela.

PROČITAJTE I: Majka Ane Korać pokazala unuka: Dečak je neodoljiv, a evo na koga liči

– Ne može to da se desi, ja tako nisam vaspitala decu, ne bih podržala nikad u životu, pokušala bih na sve načine da zaustavim. Ne bih volela da se to meni desi – kaže Slađa.

Anđela Šparavalo želi susret sa majkom

Anđela Šparavaloprinstcreen TV Pink

– Nije se transformisala – kaže Sara.


– Nisam mogla da se autujem, i onda sam lagala. Jesam lagala – kaže Anđela.

– Mnogo si lagala brate – kaže Slađa.

Podsetimo, porodica zadrugarke je u veoma lošem stanju zbog čitave situacije, a brat je čak poslao i poruku te poručio da ne želi više nikada da mu čestita rođendan upravo zbog veze sa Bojanom Pavlović koja je u rijalitiju iznelu svoju tešku životnu priču.

PROČITAJTE I: Lezbijska veza je uništila: Roditelji se odrekli Anđele, gubi nasledstvo

Roditelji su očajni mama čak i ne dolazi u salon u centru Aranđelovca, a kako je tata naveo plaše se da joj ne bude još lošije s obzirom na to da joj je veoma skočio šećer.

Anđela Šparavalo želi susret sa majkom

Anđela Šparavaloprintscreen youtube TV pink

– Jutros ste se dopisivali, sve mi je rekla, mnogo je potreslo, jer i posle bratovljeve poruke ostala je s Bojanom. Molimo Boga da se ne pogorša stanje moje žene i šećer joj je mnogo skočio od stresa. Samo me je molila da ti kažem, ako joj se nešto desi da će Anđela ceo život da je nosi na duši i da čuvam Đoleta. Eto, Milane kroz šta prolazim, moram izdržati. Hvala na razumevanju. Milane, moraću nekako da se obratim produkciji jer ovo nije igra. U pitanju je život moje žene, ovo se ovako neće završiti – pisao je u porukama Anđelin otac voditelju Milanu.

Još iz kategorije