Lezbijska veza je uništila: Roditelji se odrekli Anđele, gubi nasledstvo

21.01.2024

21:00

By

Majka Anđele Šparavalo veoma loše

printscreen youtube TV pink

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović,

Zbog lezbijske veze roditelji se odrekli Anđele

Nakon što su joj roditelji skrenuli pažnju i zapretili joj da mora da prekine odnos sa Bojanom Pavlović, Anđela Šparavalo nije poslušala porodicu i nastavila je gej vezu. Zbog toga je njena majka Aleksandra izričita da više neće da čuje za nju pa je jasno da su zbog lezbijske veze roditelji se odrekli Anđele.

Zbog lezbijske veze roditelji se odrekli Anđele

– Majka joj je očajna, mislila je da su je ona i otac opasuljili kada su išli tamo za Novu godinu, ali džabe sve. Njoj niko nije važan, to dete je sebično, ja ne znam. Baba će od stresa da joj umre, žena ne izlazi iz bolnice, tamo praznike provela. Sve zbog nje! – ističe komšinica rijaliti učesnice Anđele Šparavalo.

Zbog lezbijske veze roditelji se odrekli Anđele

– Majka njena je rekla da kuću i dom više nema, neka ide sa Bojanom. Osramoćeni su ljudi. Ima mlađeg brata, on neće da ide u školu jer ga drugari zadirkuju, ne znam kako na njega nije mislila. Upropastila je celu porodicu, ne znam da li je svesna toga – dodaje komšinica.

PROČITAJTE I: Strašna drama: Anđelina baba na samrti zbog veze sa Bojanom

– Kuka će kada izađe, ne verujem da će Bojana da živi sa njom, ma neće da je pogleda, a ona šta će i kako dalje. Mnogo su ljuti na nju, ne daj Bože da se baki desio nešto, pa nikada joj ne bi oprostili. Dete nema mozga, još ponosno ustaje da kaže kako voli Bojanu. Obećala je mami i tati da će da se skloni, a ona još gora – u čudu priča komšinica.

Zbog lezbijske veze roditelji se odrekli Anđele


– Nisam sigurna, ali mislim da su joj i stvari spakovali i da će sve da joj pošalju u Šimanovce da shvati da su je se odrekli – kaže komšinica Anđelina, dok je njena majka Aleksandra samo kratko poručila:

– Ne gledamo više rijaliti, gadi nam se sve to. Razumite me, nemam šta da kažem, njoj je rečeno sve, ali ona tera po svom.

Zbog lezbijske veze roditelji se odrekli Anđele Šparavalo, a šta će se desiti kada bude napustila Elitu, ostaje nam da vidimo.

Kao što je poznato Bojana Pavlović je malo posle ulaska u rijaliti svojom životnom pričom šokirala auditorijum, posle toga se ipak pokajala što je iznela sve u javnost.

Još iz kategorije