Miljana Kulić tumarala u Šimanovcima usred noći, obezbeđenje je izbacilo VIDEO

01.02.2024

11:02

By

Miljana Kulić tumarala u Šimanovcima

B.V.

Miljana Kulić tumarala u Šimanovcima

Nedavno je najpopularnija rijaliti učesnica Miljana Kulić diskfalikovana iz Elite zbog napada na Bebicu. Sada je snimljeno kako je to zapravo sve izgledalo.

Miljana Kulić tumarala u Šimanovcima usred noći

Ekipa emisije „Paparazzo lov“ usnimila je Kulićevu kako baulja po Šimanovcima, a vrlo brzo je po nju došlo obezbeđenje. Ona je nakon diskvalifikacije otišla u rodni Niš, gde je vreme provodila sa sinom Željkom.

Miljana Kulić tumarala u Šimanovcima

Ona je takođe usnimljena sa naslednikom u crkvi, a potom i kako kupuje poklone i buket sa svoju majku Mariju Kulić, koja je nedavno proslavila rođendan.

Miljana Kulić tumarala u Šimanovcima

Podsetimo, Miljana je juče usnimljena na letu za Beč, kada je u avionu napravila haos, kada je nakon sletanja u austrijsku prestonicu, ustala dok je avion još bio u pokretu do terminala. A pored toga, njena majka Marija ogorčena je ponovo ogorčena na ćerku.


Miljana Kulić tumarala u Šimanovcima

– Marija je vidno besna! Čuli smo samo da je jednoj drugarici rekla: „Ma ne zanima me taj kockar! Neka Miljana radi šta hoće, baš me briga! Taj ološ meni na oči ne sme da izađe – priča upućen izvor.

Inače, u sinoćnjem lajvu Zola je pričao o Miljani sa Filipom Carem i tom prilikom je otkrio da li planira da se vrati u rijaliti, a priznao je da li će se pomiriti sa Miljanom Kulić.

– To je za mene bilo i prošlo, neću da pričam dobro, a ni loše za nekog. Mene to ne interesuje, nisam se upalio da iznosim svoju priču.

Pročitajte: Zola preti Mariji Kulić-  Njegovi ljudi opkolili kuću u Nišu, Siniši pozlilo

– Želim svima sve najbolje, samo mene da ne diraju. Ja nisam bitan, što sam bio bitan, bio sam budala. Ja želim da se posvetim nekom drugom životu. Nije da neću da pričam, nego me je blam da pričam.

Miljana Kulić tumarala u Šimanovcima

– Čekam još neke ljude, pa da vidim do koje granice su spremni, pa onda sa dokazima crno na belo sve da kažem. Ja sam sad u Beču, super mi je i snalazim se. Javljaju mi se naši ljudi, zanimljivu su i mogu da kažem da mi je za sad super ovde – rekao je Lazar Čolić između ostalog.

 

SLIKE: Bojan Vuković, Printcreen

Još iz kategorije