Smršala je 50 kilograma: Miljana Kulić se skinula u kupaći pokazala kako sada izgleda

21.03.2024

15:15

By

Miljana Kulić smršala

Miljana Kulić smršala 50 kilograma

Rijaliti učesnica Miljana Kulić smršala je 50 kilograma. Ona je oduvek kuburila sa viškom kilograma pa je u jednom trenutku odlučila i da ode na intervenciju smanjenja želuca, međutim, usledile su kompliacije po njeno zdravlje. Ipak, posle toga je Miljana Kulić odlučila da se dijetalnim režimom ishrane dovede u red.

Miljana Kulić smršala, skinula se u kupaći i pokazala kako sada izgleda

Miljana je juče tokom intervjua želela svima da pokaže kako sada izgleda pa se u jednom trnutku skinula u kupaći kostim i pokazala svima kako je zadovoljna svojim novim izgledom.

Miljana Kulić smršala

Miljana Kulićprintscreen youtube TV pink

 

Kao što smo pomenuli, Miljana je bila na operaciji, međutim, posle teškog perioda kroz koji je prošlo kada joj je zdravlje bilo ugroženo, ona se polako oporavlja, a odlučila se i za dijetalan način ishrane. Da je dijeta urodila plodom svedoči i činjenica da je Miljana sa 130 kilograma spala na 80 za samo nekoliko meseci.

– Ranije sam doručkovala po pet sendviča i palačinku s kremom, za ručak sam jela pastu i dva parčeta torte, a za večeru celu picu! Sada mi je dovoljno 150 grama mesa da me zasiti – pričala je ranije Miljana.


Pročitajte i: Zbog njega se razvela: Melina Džinović u vezi sa poznatim biznismenom, otkriveni detalji ljubavi

– Jedva sam preživela operaciju, ali opet bih uradila sve isto. Preživela sam pakao, borili su mi se za život i hvala svim lekarima koji su mi pomogli. Svi znaju koliko volim da jedem, zato sam morala da uradim tu intervenciju jer mi dijete ne pomažu, nisam ja taj karakter – rekla je ranije Miljana, a onda se ipak podvrgla zdravijem načinu ishrane.

Miljana Kulić smršala

Miljana Kulićprintscreen youtube TV pink

– Posle smanjenja želuca jela sam samo kuvanu hranu, razne čorbice i kompote. Sada jedem meso, ali po 150 grama, ne više. To mi je dovoljno. Pojedem parče piletine ili ribu i to me drži ceo dan. Svesna sam da ću celog života morati da pazim na ishranu, ali ne smeta mi. Moram da se pridržavam svih saveta lekara jer ću u suprotnom sebi napraviti ozbiljan problem.

Evo šta jede Mijana Kulić

Doručak: Jogurt i ovsene pahuljice

Ručak: Pileće belo meso i zelje

Večera: Grilovano povrće

Trik savet: Ne preterujte s količinom hrane da se posle ne biste kajali.

Još iz kategorije