Maja preokrenula priču: Žao mi je Aleksandre!

23.08.2022

18:08

By

Brat Maje Marinković

Maja raskinula sa Pecom

Bivša rijaliti učesnica i starleta Maja Marinković odlučila je da raskine sa Predragom Raspopovićem Pecom, bivšim partnerom Aleksandre Subotić.

Naime, Maja je detaljno opisala kako se provela sa bivšim ljubavnikom na moru.

Mi smo otišli na zajedničko putovanje i konstantno je bila neka tenzija između nas. Osetila se ta razlika u godinama između nas. Bolje zdrav raskid, nego da dolazi do većih svađa. Ispoštovala sam ga maksimalno. Uopšte nisam kačila provokativne fotografije na Instagramu, a i konstantno je bio problem moje smelije odevanja – rekla je Marinkovićeva i dodala:

– Peca mi je ti stalno zamerao. On je vrlo dobro znao ko sam ja, pre nego što smo počeli da se zabavljamo. Ta doza ljubomore kod njega je stalno bila problem. Peca mene nije upoznao u biblioteci, tako da ne može ništa da mi zameri. Prebrzo smo ušli u vezu i ja sam na kraju odlučila da njega ostavim – poručuje Marinkovićeva i za kraj otkriva da li se čula sa bivšom drugaricom Aleksandrom Subotić koja je bila u emotivnom odnosu sa Pecom.


Nisam se čula. Nju više ne komentarišem, ogrešila sam se o nju i žao mi je zbog toga – rekla je Maja za Blic.

Kako ističe izvor blizak Maji Marinković, Raspopović se navodno bavi nelegalnim radnjama, koje su uticale na raskid, kao i to što su Maji konstantno pisali fudbaleri i razni sportisti, te je Peca bio ljubomoran. Kada su pitali Maju da te navode potvrdi, ona je kratko prokomentarisala.

– Ne želim da komentarišem njegove poslove, kao ni to da su mi pisali fudbaleri. Neka ostane na tome – završila je Marinković.

Još iz kategorije