Raskinuli Maja i Peca, on pokupio kofere i napustio Marinkovićevu: Evo šta je razlog!

22.08.2022

12:00

By

tuča maje i bilala

Maja Marinković i Predrag Peca Raspopović su raskinuli

Maju je  navodno ostavio Peca jer nije mogao da toleriše njene nagle promene raspoloženja, izlive besa i ljubomore.

Njih dvoje su već zbog Majinog ponašanja imali krizu u vezi, a sada je definitivno kraj. To za Kurir potvrdio Pecin blizak prijatelj kojem se poverio.

To je to Pecu je prošla Maja. Očekivano. Kao što ga je prošla Aleksandra, tako ga je prošla i njena drugarica. Jeste mi drug, ali čovek voli žene, a neće da toleriše njihove gluposti, neprijatne situacije, izlive besa, histerije. Peca jeste slab na nežniji pol i one koje su atraktivne i poznate, međutim, kad ga naljute to je kraj – priča izvor.

Prema njegovim rečima do raskida je došlo na primorju, i Marinkovićeva je to teško podnela.


Ako ne grešim i ako sam ga dobro razumeo, ona je ostala dole, a on se vratio u Srbiju. Nije joj bilo svejedno, jer je bila uverena da će da ga prođe posle sat dva nakon žustre svađe. Ovoga puta nije tako. Znam da joj nije svejedno jer je pored njega uživala kao bubreg u loju, ali da je umela da se ponaša sve bi bilo drugačije.

Podsećamo, Maja je Pecu upoznala preko Aleksandre Subotić sa kojim Raspopović ima dete. On je ostavio Aleksandru i uplovio u vezu sa Majom koja je po svemu sudeći bila kratkog veka.

Pročitajte: Šta li će Peca reći na ovo? Subotićka vrelija nego ikada, pohvale stižu sa svih strana (foto)

IZVOR: Kurir

SLIKE: Instagram, Bojan Vuković

Još iz kategorije