Maja Marinković sprema osvetu Peci: Teško ću mu naplatiti!

24.08.2022

14:00

By

Maja zapretila Peci osvetom

Predrag Peca Raspopović i starleta Maja Marinković su raskinuli dok su boravili zajedno u Crnoj Gori.

Naime, on je spakovao kofere i ostavio je samu u Budvi, nakon čega se i ona uputila za Beograd, te je obavestila javnost da više nisu zajedno.

Kako priča izvor blizak starleti ona je kivna i besna na sebe što je dozvolia da je povredi i Peca, iako mu je slepo verovala.

 Maja nije ni slutila da će on stvarno da se spakuje i ostavi je samu u Budvi. Posvađali su se kao i inače, mislila je da će se vratiti u stan, međutim ubrzo je od njegovih prijatelja saznala da je otišao za Beograd. Pao joj je mrak na oči i od tog trenutka se zaklela sebi da će mu se osvetiti za poniženje koje joj je priredio: „To što mi je uradio ću mu žestoko naplatiti“, ponavljala je – rekao je izvor za Blic i dodao:


 – Zvala je Takija odmah i u suzama mu ispričala šta se desilo i da je Peca ispao gori i od Janjuša, nije mogla da veruje šta joj je uradio. Sve je izgledalo kao obična svađa… Ja znam Maju i koliko je spremna na sve, a šta tek planira saznaćemo uskoro, mislim da Peca neće proći dobro u svemu ovome.

Podsetimo, Maja Marinković se oglasila nakon raskida i poručila da se osetila razlika u godinama.

– Mi smo otišli na zajedničko putovanje i konstantno je bila neka tenzija između nas. Osetila se ta razlika u godinama između nas. Bolje zdrav raskid, nego da dolazi do većih svađa. Ispoštovala sam ga maksimalno. Uopšte nisam kačila provokativne fotografije na Instagramu, a i konstantno je bio problem moje smelije odevanja. Peca mi je ti stalno zamerao.

On je vrlo dobro znao ko sam ja, pre nego što smo počeli da se zabavljamo. Ta doza ljubomore kod njega je stalno bila problem. Peca mene nije upoznao u biblioteci, tako da ne može ništa da mi zameri. Prebrzo smo ušli u vezu i ja sam na kraju odlučila da njega ostavim – poručuje Marinkovićeva za “Blic” i za kraj otkriva da li se čula sa bivšom drugaricom Aleksandrom Subotić koja je bila u emotivnom odnosu sa Pecom.

– Nisam se čula. Nju više ne komentarišem, ogrešila sam se o nju i žao mi je zbog toga, zaključila je Maja.

Pročitajte: Na pragu pomirenje- Janjuš otišao na odmor sa bivšom ženom, Maja Marinković im u blizini!

IZVOR: Blic

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije