Luna i Marko zbog para moraju da putuju u Tursku!

21.08.2022

12:08

By

Odnos Marka i Lune

Luna i Marko proširuju biznis

Kada su shvatili da im jutjub kanal koji imaju pune dve godine odlično funkcioniše i da im pruža odličnu zaradu i lagodan život, Luna i Marko su odlučili da odu korak dalje.

Kako su se pohvalili, oni su se sada proširili i na inostrano tržište i pružili im mogućnost da gledaju njihove klipove na engleskom i turskom jeziku.

“Marko je došao na tu ideju kada su početkom leta bili u Turskoj na moru i kada su se snimali i kačili klipove iz hotela i sa plaže. Oni su tada došli u kontakt sa nekim turcima kojima sureklamirali prodaju stanova i apartmana, pa su kroz razgovor sa njima shvatili da bi možda kao rijaliti par bili zanimljivi i za tursko tržište. Zato su sada svaki video zapis stavili da bude titlovan na tusrki ili engleski jezik. Misle da će ako se probiju na inostrano tržište zgrnuti mnogo više novca nego sada što im je i cilj. Marko čak planira i da svoju liniju odeće koju šijeproširi i na Tursku. Ako im ovo sve krene i ako njihovi klipovi budu zanimljivi za strance, dogovorili su se da onda češće putuju i obilaze Tursku i Ameriku što se Luni posebno dopalo”, objasnio je izvor blizak paru koji uveliko pakuje kofere za put u Ameriku.

“Konačno su dobili vizu, bukirali su odmah karte i njih dvoje idu za Los Anđeles gde planiraju da prave neke lude klipove. Dete ostavljaju kod Anabele jer Luna u nju ima najviše poverenja, a dvinedeljno putovanje iskoristiće da proputuju što više gradova.”


 

 

Pročitajte: Luna objavila snimak zlata vredan- Izbacila grudi pa raspametila fanove (video)

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije