Luna i Marko otkrili da li će ući u Zadrugu 6, a evo o čemu još ozbiljno razmišljaju!

04.07.2022

16:00

By

Odnos Marka i Lune

Luna i Marko proslavili ćerkin prvi rođendan

Luna Đogani i Marko Miljković otkrili su sve o njihovim životima van kamera. Naime, nedavno su napravili prvi rođendan ćerkice Mie Miljković, ali ujedno i krštenje obavili. Tom prilikom su otkrili da se neće vratiti u rijaliti „Zadruga“, iako su to mnogi očekivali.

Luna i Marko odlučni po pitanju Zadruge

Luna i Marko rade na proširenu porodice

Luna i Marko ne kriju da su završili rijaliti karijeru, a da je razlog toga što su pronašli svoje živote, ali i razmišljaju o proširenju njihove porodice.

– Marko i ja smo konačno skockali svoje živote. Uživamo sa ćerkicom Miom i ne pada nam na pamet da ikada više uđemo u rijaliti. Ma nema tih para zbog kojih bismo ponovo živeli pred kamerama, jer nikada ne bih mogla da ostavim ćerku kod kuće. Nisam takva majka – priča Luna i dodaje da ne bi ušla u rijaliti čak ni ako bi joj producenti dozvolili da sa sobom povede i ćerku:

Ma ni tada. I da nam daju posebne uslove, apartman samo za nas troje i sve drugo što nam je potrebno, moj odgovor bio bi „ne“. Nikada svom detetu ne bih priredila takav život. Sa rijalitijima smo završili! Odlično zarađujemo od našeg Jutjub kanala, tu se snimamo i to nam je dovoljno.


– Volela bih da imamo troje dece. Mia je napunila godinu dana, tako da uskoro planiramo i drugu bebu. Želela bih da dobijemo sina. Maštam da budem majka bar jednog dečaka, pošto devojčicu već imamo – rekla je Luna za Informer.

 

IZVOR: Informer

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije