U moje vreme takve su kamenovali: Rijaliti učesnicu žestoko ponizili zbog veze sa oženjenim

17.02.2024

13:02

By

Jovanu Cvijanović izvređali

Jovanu Cvijanović izvređali zbog veze sa oženjenim pevačem

Rijaliti učesnica Jovana Cvijanović tokom rijalitija iznosi tvrdnje da je bila sa raznim muškarcima, a žiri Elitovizije koja je sinoć održana Jovanu Cvijanović izvređali su zbog veze sa Peđom Medenicom koju je pominjala.

Jovanu Cvijanović izvređali posle nastupa na Elitoviziji

Nakon što su Jovana Cvijanović i Uroš Rajačić otpevali pesmu “Još ti se nadam“ koju u originalu izvode Emina Jahović i Saša Kovačević, usledili su i komentari žirija.

– Jovana, ti si caricaOtkrila si sve preljubnike sa javne scene. Da li imaš nekog novog da mi otkriješ? – upitala je Kija Kockar.

– To ćemo ti i ja u četiri oka jednog dana – kazala je Jovana.

– Jovana, ti si najbolja verzija sebe uz Uroša – kazao je Bora.

– Nije ona sa mnom. Mi nismo zajedno – dodao je Uroš.


– Ona svakako sija pored tebe, a ti vidi šta ćeš – kazao je Bora.

Ubrzo je i Tamara Đurić dala svoj komentar, te žestoko oplela po Jovani.

PROČITAJTE I: Sale Tropiko posle razvoda ima novu devojku: Svi čekaju Jovaninu reakciju

 Jovana, u moje vreme su takve poput tebe kamenovali. Nije mi jasno da li si faca jer si sa oženjenima bila na jednu noć, ili želiš da se pohvališ što sad imaš Uroša pored sebe, koji ti se dopada? Nije mi ništa jasno – kazala je Tamara, dok je Milica Kemez komentarisala stajling.

Jovanu Cvijanović izvređali

Jovana Cvijanovićprintscreen youtube TV pink

– Jovana, haljina ti izgleda kao disko kugla. Biraj drugačije odevne kombinacije za sebe. Uroše, šta se sa vama dešava? – kazala je Milica.

– Jovana i ja nikada nećemo biti nikada zajedno, nismo ni bili. Nema nade za naš odnos. Neću nikakvo povezivanje – istakao je Uroš.

– Ja sam dala Urošu šansu da bude pored mene, kako bi došao do izražaja – kazala je Jovana.

PROČITAJTE I: Jovana Cvijanović ucenjivala Peđu Medenicu: Ovo mu je tražila

Podsetimo, Jovana je tokom učešća u rijalitiju jednom prilikom ispričala da je bila u vezi sa Peđom Medenicom, pevačem koji je pritom oženjen.

Jovanu Cvijanović izvređali

Peđa MedenicaAta images

– Ja sam tad bila maloletna i tada sam ga stvarno volela kao osobu, on je mene lagao da me voli. Mi smo se upoznali u Tršiću, razmenili smo brojeve, on me je pozvao na nastup, na kraju smo završili kod njega u smeštaju i tamo smo vodili ljubav – priznala je Jovana, koja je otkrila da je tek nakon toga saznala da je oženjen, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Još iz kategorije