Jovana Cvijanović ucenjivala Peđu Medenicu: Ovo mu je tražila

20.01.2024

17:01

By

Jovanu Cvijanović izvređali

Jovana Cvijanović ucenjivala Peđu Medenicu

Jovana Cvijanović cimerima u Beloj kući hvalila se kako je bila u vezi sa Peđom Medenicom i kako je on zbog nje hteo da ostavi suprugu. Međutim, Jovanina drugarica Marija otkriva za Star da je ona bila opsednuta Peđom i da on nije znao kako da je se reši.

Jovana Cvijanović ucenjivala Peđu Medenicu

Jovana Cvijanović ucenjivala Peđu Medenicu- isplivali detalji u javnost

– Ista priča kao sa Stojanom, samo on nije imao ženu. Ja vam kažem da ima poremećaj kada su poznati u pitanju. Peđi je sad opet napravila problem i treba da je tuži za klevetu. Ona je pevala sa Peđom negde i naravno prosula mu neku tešku priču. Vremenom su postali okej, ne da se ne znam koliko druže, ali jeste Peđa bio tu ako joj nešto zatreba- kaže nam Jovanina drugarica.

-Međutim, ona se zaljubila u njega… Zivkala ga stalno, išla na sve nastupe, počela da priča kako su u vezi. To je došlo i do Peđine suprige, kojojje on objasnio da sa Jovanom nema ništa, upoznao je njih dve… Jovani je skrenuo pažnju da kruže priče i da njemu to ne treba. Ubrzo mu je žena ostala u drugom stanju, tada je Jovana plakala, nije mogla da se smiri. Tada je Peđi i pukao film.

Pročitajte: Peđa Medenica imao aferu sa učesnicom Elite- Hteo da ostavi ženu zbog nje, viđali se godinu dana

Jovana Cvijanović ucenjivala Peđu Medenicu

Antonio Ahel/ATAImages.Ata images

– Neko mu je pokazao Jovanine poruke u kojima ona piše da joj je Peđa rekao da se strpi i da mora da ostane sa ženom dok dete ne napuni godinu dana, a onda će sa njom da počne da živi. Tada je nazvao, svašta rekao i mislim da je blokirao. Opet ona u depresiji dva meseca, onda našla novog, pa Stojana za kog je htela da se uda… Krstimo se svi čime se ona hvali u rijalitiju, završava drugarica.


Još iz kategorije