Nakon samo nekoliko dana: Janjuš napušta Elitu, sve je već dogovoreno

16.01.2024

12:01

By

Janjuš napušta Elitu

Janjuš napušta Elitu zbog emisije

Marko Janjušević Janjuš se nakon velike tragedije koja mu se dogodila vratio u Elitu. On je pre izvesnog vremena izgubio brata, nakon čega je hitno izašao kako bi bio uz svoju porodicu.

Janjuš napušta Elitu na kratko

Mnogo se nagađalo o njegovom povratku u Elitu, a on se vratio  i saopštio ukućanima šta mu se desilo nakon čega su svi zanemeli. Sada je u rijalitiju, gde se vratio normalnih aktivnostima, a večeras će biti gost emisije Amidži šou zbog čega če morati napustiti Belu kuću.

Janjuš napušta Elitu

Antonio Ahel/ATAImagesAta images

On će pričati o brojnim temama, a sa njim će gostovati, Maja Marinković, Marko Đedović i Milena Kačavenda.

Podsećanja radi, mlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo je izvršio samoubistvo u iznajmljenom stanu u Beogradu. Nesrećni momak je sahranjen u svom rodnom Prijepolju, a potresan govor na sahrani je održao Janjuš.

–  Poštovani prijatelji, rođaci i kumovi. Dragi moj brate, sada se opraštamo, a to ne želim. Ne želim da iko pomisli da te ostavljam i sa nastavljam dalje. Teško mi je da prinadjem pravu reč. Deset godina si mladi od mene, prerano si otišao. I pored toga sto si najmlađi, navikao si nas na svoju veličinu. Ti si naš mali brat, a oličenje dobrote i čistote. Ono što nikada sebi neću oprostiti je to što ti nikada nisam rekao koliko mi značiš. Hvala što si mi ulepšao život kad si se rodio – poručio je Janjuš kroz suze.


Pročitajte: Janjuš roni suze- Svi plaču sa njim, otkrio šta se dešavalo kada je saznao za smrt brata- Gurali su mi nešto u usta da se smirim

Janjuš napušta Elitu

Podsetimo, Mihailo je pronađen je mrtav u svom domu, a sumnja se da je izvršio samoubistvo. Imao je samo 27 godina, a poslednjih meseci je, pored posla na kojem se nije pojavio u petak, nakon čega je i krenula potraga za njim.

Janjuš napušta Elitu

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije