Mrtav pijan leži na ulici: Zadrugarka raskrinkala Ivana Marinkovića, iznela šok detalje

28.01.2024

20:00

By

Ivan Marinković na sudu

Dragan Gajić

Ivan Marinković ležao mrtav pijan na ulici

Učesnica „Elite“, Marija Malivuk iznela je šokantne tvrdnje o Ivanu Marinkoviću tokom emisije „Nominacije“. Kako je navela ona je imala priliku da vidi kako je Ivan Marinković ležao mrtav pijan na ulici.

Ivan Marinković ležao mrtav pijan na ulici kada ga je Marija „pokupila“

Ona je sada otkrila da je pre nekoliko godina, kako kaže, pokupila Ivana pijanog, kao i da mu je pozajmila 100 evra koje joj, kako je istakla, nije ni vratio.

– Ivana Marinkovića znam iz perioda kada je bio mrtav pijan i bezobrazan, kada je sedam godina nosio dve trenerke i jedne papuče. Ovaj čovek je od mene jednom davno uzeo 100 evra i vodila sam ga na večeru. Ne znam ja gde si ti sat izgubio pijan – rekla je Marija Malivuk i dodala:

Ivan Marinkković ležao mrtav pijan na ulici

– Pokupila sam ga mrtvog pijanog kod konja, dovukla ga da nešto pojede i dala sam mu 100 evra. Bilo je sve okej dok njegova žena nije izmislila neki parfem koji sam ja njoj polomila – pričala je sinoć Marija, a po Ivanovim doskočicama, moglo se zaključiti da demantuje ove navode.

PROČITAJTE I: Ivan Marinković vodi Jelenu na veštačku oplodnju u Prag, daju sav honorar iz rijalitija

Inače, kao što je poznato Ivan Marinković se pre nekoliko meseci oženio i od tada je navodno uplovio u mirnu luku. On i njegova supruga Jelena koja je takođe učesnica rijalitija stali su na ludi kamen u septembru prošle godine i od tada je Ivan navodno promenio dosta toga u svom životu.


Ivan Marinković ležao mrtav pijan na ulici

Inače, kao što je poznato Ivan je godinama učesnik rijaliti šou programa, a u jednom od njih je bio i u emotivnoj vezi sa Miljanom Kulić kada je ona ostala u drugom stanju. Iako je prošle sezone u rijalitiju Zadruga Ivan bio u bliskom kontaktu sa sinom Željkom, koji ga je tada prvi put nazvao tata, zbog loših odnosa Kulića sa Marinkovićem njih dvojica nisu nastavili da odražavaju kontakt.

Još iz kategorije