Ivan Marinković vodi Jelenu na veštačku oplodnju u Prag, daju sav honorar iz rijalitija

21.01.2024

18:01

By

Ivan Marinković ležao mrtav pijan na ulici

ATA IMAGES

Ivan Marinković vodi Jelenu na veštačku oplodnju, daju sav honorar

Rijalit igrač Ivan Marinković vodi Jelenu na veštačku oplodnju odmah nakon što se završi rijlaiti, a za ovu intervenciju izdvojiće novac upravo do honorara koji zarade u Eliti.

Ivan Marinković vodi Jelenu na veštačku oplodnju u Prag

Ivan Marinković i njegova supruga Jelena Ilić planiraju da nakon rijalitija odu u Prag kako bi pokušali uz pomoć veštačke oplodnje da postanu roditelji.

Kako otkriva njihov prijatelj, njih dvoje su iz tog razloga i ušli u rijaliti, da zarade novac kako bi mogli da odu u jednu od najboljih klinika koja se nalazi u Češkoj.

Ivan se dva puta ostvario kao otac, dok Jelena nema dece i silno želi da postane majka. Nada se da će u Pragu uspeti da ostane u drugom stanju.

PROČITAJE I: Oženio se Ivan Marinković: Jelena blista pored bivšeg zadrugara, a evo kako se on obukao za venčanje

Njih dvoje bi voleli da dobiju blizance, što je vrlo moguće kada se neko opredeli za veštačku oplodnju te zato Ivan Marinković vodi Jelenu na veštačku oplodnju.

– Jelena pati što se nije ostvarila kao majka. Kada su ona i Ivan razgovarali, odlučili su da uđu u Elitu, zarade novac i odu u Prag u najbolji kliniku da se ona podvrgne veštačkoj oplodnji i na taj način pokuša da ostane trudna – kaže za Star njihov prijatelj i dodaje:


– Baš su pričali o tome da bi bilo super da dobiju blizance i nadaju se da će sledeće godine biti roditelji. To im je najveća želja.

Ivan Marinković vodi Jelenu na veštačku oplodnju

Posetimo, Ivan Marinković iz braka sa pevačicom gocom Tržan ima ćerku, dok sa Mijlanom Kulić kao što je takođe dobro poznato ima sina Željka.

Ivan nije u najboljim odnosima sa svojim naslednicima, mada se tokom učešća u Zadruzi zbližio sa sinom Željkom koji je počeo da ga zove tata, međutim posle izlaska iz rijalitija, došlo je do loših odnosa između Kulića i Ivana te se otac i sin ponovo ne viđaju.

Još iz kategorije