Isplivala prava istina o Lepom Mići: Sudbinu mu promenio Halid Bešlić, a tek kad vidite koje mu je pravo ime

06.06.2024

14:15

By

Istina o Lepom Mići

Lepi Mića

Istina o Lepom Mići do sada nije otkrivena

Sve do pre nekoliko meseci javnost je bila ubeđena da je istina o Lepom Mići jasna kao dan. Međutim, Lepi Mića najpoznatiji rijaliti takmičar koji je bio u svim sezonama Zadruge ipak nije bio ogoljen do kraja za medije.

Istina o Lepom Mići ostaviće vas bez teksta

Naime, istina o Lepom Mići nije šokantna, ali svakako izaziva reakcije budući da niko maltene nije znao da je pravo ime ovog rijaliti takmičara Miroslav Pržulj, te da su svi u porodici ponosni na njega, posebno ćerka Lepog Miće.

Istina o Lepom Mići

Lepi MićaATA IMAGES

Odrastao sam u Sarajevu, tamo sam išao u školu i proveo jedan deo života s ocem i majkom. Bilo nas je petoro dece, nažalost dve sestre su preminule odmah na rođenju, pa je ostalo nas troje – brat, sestra i ja. Roditelji su držali ugostiteljski objekat, a ja sam im od malih nogu pomagao, ništa mi nije bilo teško – započeo je on svojevremeno priču o životu Lepog Miće čija se supruga nikada ne pojavljuje u medijima, ali svi znaju da je ona njegova velika ljubav.

Istina o Lepom Mići

Lepi MićaATA IMAGES

– Tamo se rodila ljubav prema kafani. Posle osnovne upisao sam srednju ugostiteljsku školu, smer za konobara. Kasnije sam završio i višu školu, ali nikad se nisam hvalio obrazovanjem. Mislim da je u životu jedino važno kakvi smo ljudi – ispričao je Mića, pa dodao još detalja kako bi se upotpunila istina o Lepom Mići.


– Nikada nisam bio lenj, uvek sam se hvatao posla. Još kao dečkić pomagao sam komšijama u zidanju, pa sam tako zaradio prve pare i kupio prvu kutiju cigara. Počeo sam da radim odmah posle osnovne škole kao konobar, dobijao sam veliki bakšiš.

Na nagovor Halida Bešlića počeo je da peva

– Iako su mi roditelji držali kafanu koja je bila popularna i uvek puna, ja sam rešio da se zaposlim u jednom eminentnom sarajevskom lokalu, gde su bile svirke svake večeri. U tom lokalu pevale su velike zvezde poput Halida Muslimovića, Halida Bešlića, Hanke Paldum, Šerifa Konjevića… Povremeno sam se i ja hvatao mikrofona.

Jednog dana me je Bešlić pitao: „Zašto ne bi počeo da pevaš?! Vidiš da ti ide jako dobro.“ Tako je sve počelo… Konobarisao sam i pevao, nije mi bilo teško da radim dva posla. Pevanje mi je bilo izazov, a konobarisanje izvor zarade.

IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije