Visoko obrazovana i lepa kao san: Ćerka Lepog Miće prvi put u javnosti

08.02.2024

19:02

By

Dete Lepog Miće

M.M./ATAImages

Dete Lepog Miće se krije daleko od očiju javnosti

Učesnik Elite Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, proslavio se učešćem u programu „Zadruga”.  O privatnom životu retko govori o javnosti, pa mnoge zanima kako izgledaju njegova supruga Snežana i ćerka Sara koje su pevaču najveća podrška u životu.

Dete Lepog Miće je ponos svojih roditelja

Naime, ćerka Lepog Miće skromna je i obrazovana devojka od čije lepote zastaje dah. Ponosni otac jednom prilikom je istakao da je Sara postala doktor nauka, a kako saznajemo, ona je završila Elektrotehnički fakultet u Beogradu, a potom i doktorske nauke u Holandiji.

Dete Lepog Miće

Lepa Sara trenutno radi za kompaniju Google, a u jednom od retkih intervjua ona je objasnila zbog čega se ona i njena majka ne pojavljuju u medijima.

Pročitajte: Lepi Mića u lošem stanju – Mora hitno na operaciju, porodica neutešna FOTO

– Moja majka se ne pojavljuje po medijima i ima takav dogovor sa mojim ocem. Ona se slaže sa tim da on uđe u rijaliti ako želi i da se bavi time, ali pod uslovom da se ona ne eksponira u medijima. Ona njega naravno podržava i prati rijaliti, ne može a da se ne nervira, a njemu uvek kaže svoje mišljenje. Ni ja ne volim javno da se eksponiram – priznala je jednom prilikom.

Dete Lepog Miće


Podsećanja radi, pevač i njegova supruga svojevremeno su živeli u nemaštini, ali su se uvek borili da njihova naslednica to ne oseti na svojoj koži. Ćerka Lepog Miće je, bez obzira na sve poteškoće, imala bezbrižno detinjstvo i dobila najbolje obrazovanje.

– Ja sam svoju misiju završio. Ja sam svoje dete odškolovao, ona živi od svoje škole. Ona je magistar, doktor inženjer, ima svoj hleb. Ne moram da se borim da završi srednju, osnovnu školu, ja problem nemam.

– Čekam samo godine da dobijem penziju. Otvoriću nešto kad budem u penziji, nemam problem. To je razlika između mene i ostalih. Imao sam problem 90-tih godina, a oni tad nisu bili ni rođeni. Ja sam sačuvao sve, odgojio dete, odgajio, odškolovao, sačuvao brak, zato kažem da sam tata. Imam mir, nemam problem da razmišljam šta ima Snežana šta da jede. Imam problem da li je Sara u hotelu A ili u hotelu B kategorije.

Dete Lepog Miće

– Ali imao sam problem da je iškolujem, da ne primeti nemaštinu, da izađe iz te priče neopterećena. I kad ima i kad nema, ona to nije znala, ona je za sebe imala i nije primetila nikakav problem – ispričao je Mića.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije