Doneo odluku, gotovo je: Janjuš završava rijaliti karijeru, razlog izneo u javnost

16.01.2024

19:01

By

Janjuš slao poruke

Ata images

Marko Janjušević Janjuš

Janjuš završava rijaliti karijeru

Marko Janjušević Janjuš posle tačno dvadeset dana odsustva vratio se u rijaliti Elita. Iako pokušava na sve načine da izdrži tugu i bol zbog gubitka brata, to mu ne polazi za rukom, pa se upravo iz tog razloga često i rasplače. Ipak, vidljivo je da se veoma promenio a danas kako je i sam najavio Janjuš završava rijaliti karijeru.

Janjuš završava rijaliti karijeru, javno saopštio ukućanima

Janjuš je danas u razgovoru sa ukućanima otkrio da i dalje ne može da nije nijednog trenutka mogao da nasluti smrt svog mlađeg brata.

– Ja se sa mojim Mihajlom nikad nisam posvađao, sa ovim srednjim i ako smo istina generacija dosta više smo se svađali, Mihajlu nikad ružnu reč nisam rekao i to mi sad sve prolazi kroz glavu, tu nema pravila – istakao je Janjuš i nastavio:

– Šta sam sve u životu radio i gde sam išao, nikad nisam bio u teškim problemima, mene su se uvek plašili, brinuli se za mene, ali za njega se niko nije brinuo, nije bio taj tip. Ali eto, nikad ne znaš ko je u kakvim problemima i šta je kome u mislima.

PROČITAJTE I: Nakon samo nekoliko dana: Janjuš napušta Elitu, sve je već dogovoreno

On je nastavio da priča o svom bratu a onda je otkrio i kakvi su mu planovi. Janjuš završava rijaliti karijeru kako je i sam izjavio jer želi da se posvetu upravo svojoj ćerki.

– Treba do leta da mu napravimo spomenik, muke su to, neko sa normalnom platom to sve ne bi mogao da isfinansira. Ne planiram više da ulazim u rijaliti, ćerka mi je velika već i stvarno moram malo više vremena da provodim sa njom – rekao je Janjuš.


janjuš završava rijaliti karijeru

Podsetio, Janjuš je rijaliti Elitu napustio na neko vreme zbog smrti brat Mihajla koji je sebi u 27. godini oduzeo život. Od kada se vratio u šou program ne prestaje da priča o svom bratu i da se pita mnogo toga, a vidi se i da se u mnogo čemu promenio te da su mu sada razmišljanja potpuno drugačija.

On je, podsetimo, rekao da se vratio u rijaliti između ostalog zato što je želeo da ga majka gleda nasmejanog i okrenutog svakodnevnim aktivnostima, ali Janjuš još uvek ne može da se opusti i da bude onaj stari jer je tuga za bratom prevelika.

Još iz kategorije