Marija Kulić otvorila dušu o unuku Željku: Dečak je te stvari čuo u vrtiću

11.03.2024

11:30

By

Dečak Željko Kulić

B. VUKOVIĆ

Marija Kulić

Dečak Željko Kulić se trenutno nalazi u Nišu

Miljana Kulić i Ivan Marinković imaju sina Željka koji se trenutno nalazi u Nišu gde ga čuva porodica Kulić.

Naime, oni se trude da ga izvedu na pravi put, a mali Željko je i više nego lepo vaspitan.

Dečak Željko Kulić se trenutno nalazi u Nišu sa Miljaninom porodicom

Baka Marija je sada u razgovoru  zadomaće medije otkrila kako je mali Željko i da li on uopšte pita za Ivana. Tom prilikom je otkrila šta je on saznao u obdaništu od druge dece, ali i da li joj je nekad krivo jer je Miljana odsutna toliko.

– Željko to ne oseća. Željko zna da mama mora da zaradi za more, igračke i putovanja i da će biti tu. Ivana dete ne spominje. Bez obzira koliko g***o bio Buđola, ja sam rekla da ako Željko bude nekad tražio da se čuje sa Ivanom, ja ću okrenuti telefon i dati mu da se čuje s ocem… Zadnji put je rekao da neće da priča s tatom.

Dečak Željko Kulić

–  On je čuo to da dete neće da priča s njim. Meni je bilo neprijatno, rekla sam mu da se dete igra i da ćemo ga zvati, ali on neće. Željko je čuo tu rečenicu negde u vrtiću i rekao: “Pada mi mrak na oči kad čujem to…“.


– Nije bio zadovoljan i kad je bio kod Ivana na nekoliko sati. Rekao mi je da je dete bilo u ćošku, dok je Ivan telefonirao. Dešavalo se da zaboravi dete u kadi. Vrati nam prehlađeno dete… Totalno je nezainteresovan, nema osećaj za decu, gleda sebe. Samoživ je, nema osećaj. Ja sam živela bez oca i još bolje da sam živela bez njega.

Pročitajte: Anastasija više nije mogla da ćuti- Obratila se javno svekru, kakav otac takav sin

– On je bio alkoholičar i svetski putnik, a taj Ivan je isti moj otac. Kad je detetu čestitao rođendan porukom, Siniša ga je zvao da dođe, on nije… Posle svih uvreda upućenih Miljani i njenoj porodici on je završio sve s nama.

Dečak Željko Kulić

– Kontakt s njim više neće nikad ni postojati. Došao je na rođendan jednom kao komšija s kesicom igračaka, to je sramno posle svih njegovih honorara. Nije mu ni dinar ostavio, ni pola rođendana nije platio, mogao je Željku štednu knjižicu da otvori – ispričala je Marija, pa dodala:

– Željko je odlično. Jako je napredan, pametan i vredan. Veoma vaspitano dete. Vaspitačice ga hvale, a ono na šta sam posebno ponosna je to što je empatičan – rekla je Marija u emisiji „Premijera Vikend – specijal“.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije