Svađa zbog svadbe: Bora Santana napao Milicu, hoće da otkaže sve

18.02.2024

18:00

By

Bora Santana napao Milicu Kemez zbog svadbe

Bora Santana napao Milicu Kemez zbog svadbe

Milica Kemez i Bora Santana zakazali su u junu svadbu koja bi trebalo da traje tri dana. Kako su pripreme uveliko u toku, Milica i Bora se sve više kose sa željama oko organizacije, pa kako saznajemo, često ulaze u rasprave i sukobe.

Bora Santana napao Milicu Kemez zbog svadbe, finansije su problem

Tako su se nedavno žestoko posvađali u cvećari gde su išli da zakažu dekoraciju i da Mica odabere bidermajer. Naime, Milica je prihvatila da prave svadbu sa preko 400 zvanica, ali opet želi da to sve bude na nekom nivou i malo više glamurozno da sve izgleda. Bora opet hoće da napravi opšte narodno veselje i ubeđuje Milicu da pusti njega da sve organizuje jer radi dosta svadbi i zna kako i šta.

Bora Santana napao Milicu Kemez zbog svadbe

Kako je naveo naš izvor kada su otišli da zakažu dekoraciju desil ase rasprava zbog izbora cveća. Milica insistira da sve bude u beloj boji i da se dodaju neke krem varijante, dok Bora ne želi da im dekoracija izgleda sterilno. Pokušali su da nađu kompromis, ali nije išlo, onda im je devojak koja tu radi predložila nešto između njihovih želja, ali se Bora naljutio i napustio cvećaru.

– Rekao joj je da će da otkaže sve i da mu je previše stresa oko svega”, kaže izvor sa lica mesta.

Bora Santana napao Milicu Kemez zbog svadbe


– Milica se nasmejala i rekla da joj je naporno da organizuju sve jer potpuno različite želje imaju. Na kraju je, kako naš izvor navodi, Milica odabrala dekoraciju u tri boje i time udovoljila i sebi, ali i Bori.

SLIKE: Dragan Gajić

Još iz kategorije