Milica Kemez je u velikoj patnji: U sve umešani Bora i njena sestra Mirela

30.12.2023

14:00

By

Ispovest Milice Kemez

Ispovest Milice Kemez nikog nije ostavila ravnodušnim

Milica Kemez nedavno je otvorila svoj salon i kako kaže, nije joj teško da radi i po nekoliko poslova kako bi živela lepo. Međutim, ona ne voli da govori o tome koliko joj je bilo teško dok nije stasala u devojku i koliko joj je falila majka čiju ljubav nikada nije osetila.

Ispovest Milice Kemez

Ispovest Milice Kemez ne prestaje da se komentariše

-Od svoje treće godine sam smeštena u Domu za nezbrinutu decu u Beloj Crkvi. Nakon godinu dana moja sestra i ja smo date hraniteljskoj porodici i to ženi koja je nestabilna i agresivna. Psihički i fizički nas je maltretirala. Usađivala nam je osećaj mržnje prema biološkim roditeljima. Tu smo provele 11 godina, a zatim smo smeštene u privremenu hraniteljsku porodicu. Nikada nisam saznala zašto smo ostavljene. Majčinu sliku sam prvi put videla na njenom grobu. Nikada je nisam upoznala, jako mi je žao zbog toga. Tata je bio u zatvoru, nisam htela da ga vidim i čujem.

Ispovest Milice Kemez

Onda sam se predomislila i prihvatila da ga vidim. Preminuo je i on. Iz treće hraniteljske porodice pozajmila sam pare za prvu kiriju, bukvalno sam bila na ulici. Nisam imala ni za hleb, dešavalo se da sam gladna. U jednom momentu sa 100 evra u džepu odem u Švajcarsku, radila sam kao hostesa, dve godine, zaradila, vratila se i otvorila prvi salon- ispričala je Milica koja sada uživa u vezi sa Borom Santanom i želi veliku porodicu.

Pročitajte: Milica Kemez u suzama- Santana je ostavio i napustio stan, ovo su detalji

Ispovest Milice Kemez


-Najmanje želim troje dece, Bora se sa tim slaže, želimo veliku porodicu. Mislim da ću biti sjajna majka. Ja nisam imala priliku da majku upoznam, da znam šta znači ta majčinska ljubav, zato će moja deca da imaju svu ljubav ovog sveta- rekla je Milica koja je nedavno proslavila rođendan i od dečka na poklon dobila majmuna.

Još iz kategorije