Upoznajte babu Mione Jovanović: Ne priznaje Ša za zeta ni za živu glavu

07.06.2024

16:15

By

Baba Mione Jovanović

ATA IMAGES

Miona Jovanović

Baba Mione Jovanović želi samo Stanislava Panteru za zeta

Baba Mione Jovanović izričita je da Nenad Aleksić Ša nije zet za njihovu kuću. Ni ona, ni ostali članovi porodice Jovanović ne prihvataju repera kao izabranika pevačice Mione Jovanović. Čak i dalje navijaju da se Miona Jovanović pomiri sa Stanislavom Krofakom kojeg je ostavila upravo zbog Ša.

Baba Mione Jovanović poslala jasnu poruku

Naime, čestitka koju je poslala baba Mione Jovanović izazvala je opštu pometnju u Eliti. Naime, gospođa Jovanović je svojim britkim jezikom urnisala Nenada Aleksića Ša. Inače, Miona je često naglašavala kako je njena baka najopasnija u celoj porodici i kako ne preza da bilo kome iznese istinu u oči, a to se sada i dokazalo. Takođe, i majka Mione Jovanović navija da joj Krofak bude zet.

Baba Mione Jovanović

Mionina babaInstagram

– Miona srećan rođendan. Brod otplovi i odnese roleks,  a tebi osta ovaj na slici i flaša belog vina. Miona, ti znaš dobro šta si obećala kada si ulazila, nemoj da prekršiš obećanje, ali i ovo što se do sada desilo već je previše. Tog nasilnika boli du*e za tvoje roditelj i brata, a ti ga ljubiš  – bljak – napisala je baba Mione Jovanović i dodala da niko ne može da veruje šta je Miona uradila:

Baba Mione Jovanović

Miona i ŠaATA IMAGES

Nemoj da sklanjaš stvari koje imaš nemoj se više ponižavati. Mogla bi ti pisati mnogo više ali ti mi ne zameri na ovim rečima, mogu ja i gore. Zdrava bila voli te Baba Nacka, Pavle i Maša. Ne dozvoli da te neko odvoji od porodice, život bih dala za tebe – glasilo je pismo koji je napisala baba Mione Jovanović.


 

Podsetimo, Miona i Ša imaju i te kako turbulentnu vezu i na svaka dva dana se mire i raskidaju. Sa druge strane, porodica Mione Jovanović izričita je da Miona i Ša nemaju blistavu budućnost i nimalo im se ne dopada način na koji se Ša ophodi prema njihovoj mezimici.

 

IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije