Dosta joj svega: Anitina majka tužila Matoru, ima i jasnu poruku, prekipelo joj

16.03.2024

13:00

By

Anitina majka tužila Matoru

Anitina majka tužila Matoru

U Eliti su se mnoge stvari izdešavala a nakon što je Matora iznela mnoge optužbe na račun Anitine mame Angeline, ona je donela jasnu odluku. Anitina majka tuži Matoru.

Anitina majka tužila Matoru, dosta joj je svega

Kako saznaje Star, Angelina je angažovala advokata koji je protiv Jovane Tomić Matore, ali i još nekih zadrugara podneo tužbe. Anitina mama je tužila Matoru za uvredu časti i klevetu i planira da joj uzme ceo honorar koji zaradi u rijalitiju.

– Angelini je preko glave da sluša više laži o sebi. Diraju nju koja nije u rijalitiju, diraju Anitino maloletno dete, Matora sve i svašta iznosi i sada će da odgovara za sve. Sve mora da dokaže što je javno izgovorila. Moraće ad za sve priloži dokaze koje naravno nema, jer je toliko stvari izmislila. Angelina se ne meša u Anitine sukobe u rijalitiju i za to neće da tuži, ali za sve što je Matora rekla za nju i za njeno unuče ima da odgovara – kaže drugarica Anitine mame i dodaje:

Anitina majka tužila Matoru

Anitina mamaBojan Vuković

– Mislim da je protiv Matore podnela krivičnu prijavu, što će da bude baš zaguljeno. Uopšte neće da dozvoli više da joj se ime pominje. Našla je odličnog advokata koji je tužbe sastavio i uskoro će Matora o tome i biti obaveštena. Angelina je bila izričita i da se pošalje dopis u rijaliti da se njeno unuče ne spominje ni u jednom kontekstu. Matora će reagovati burno, jer mislim da nije očekivala da Angelina tuži.

Pročitajte i: Obezbeđenje uletelo: Matora nasrnula na Anitu i Anđela, ori se Elita FOTO

Angelina je bila kratka i potvrdila je naša saznanja:


Istina je tužim sve koji su me pominjali i mene i moje unuče koje su uvukli u priču koja veze sa njim nema. Sve što je rečeno će morati na sudu da dokažu – kaže Angelina.

IZVOR: Star

Još iz kategorije