Anitina majka se hitno oglasila: Isplivali novi detalji razvoda sa Matorom

05.02.2024

20:15

By

Anitina majka se hitno oglasila

Anitina majka se hitno oglasila zbog njenog razvoda sa Matorom

Rijaliti učesnicu Anitu Stanojlović, bivšu ženu od Jovane Tomić Matore i njenog novog dečka Anđela Rankovića mnogi podržavaju kao par, dok Matora ne može da preboli taj odnos, te se konstantno vraća u prošlost.

Anitina majka se hitno oglasila, isplivali detalji razvoda

Kako je Anita istakla sinoć u razgovoru sa voditeljem, Matora sada na sve načine pokušava sebe da opere, pa konstantno uzima u usta Anitu i Anđela.

Anitina majka se hitno oglasila

Ubrzo nakon toga, oglasila Angelina, majka rijaliti učesnice Anite koja se mnogo pominje u rijalitiju Elita, najčešće od strane Tomićeve:

– Pa Matora konstantno na klipovima vidi da ona njih ogovara dok oni nju ne spominju. Ona na sve načine i izveštačeno kroz sva svoja izlaganja želi da ubedi sve u kući, ali i gledaoce da oni nju gledaju i komentarišu da nije ona opsednuta njima.

Pročitajte: Matora zbog tragedije napustila Elitu- Potpuno slomljena, ne može da veruje šta se dogodilo

– Opet ponavljam, Matora i Anita su stavile tačku, pre Andjela, tako da za sve ove njene reakcije nema opravdanja. Ona stalno govori da se gasi da neće više komentarisati i opet krene s komentarima, a najlicemernije je kad kaže “sta sam ja tebi uradila“ a iznela je najgore stvari za Anitu, konstantno je omalovažavala, ponižavala i pokušavala da je ogadi Andjelu, rekla je ona za Pink.rs pa dodala:


Anitina majka se hitno oglasila

– Matora je podnela zahtev za razvod braka pre Andjela, vredjala je Anitu svih prethodnih meseci, uzela joj stvari koje je poklonila, nastavila sa uvredama… izgovorila je najodvratnije stvari i pokušavala celu kuću da okrene protiv nje. Onda ustane i kaze

Pročitajte: Sve se saznalo- Matora će napustiti rijaliti, otkriven tajni plan Anite i Anđela

– Ja nista nisam uradila, oni mene provociraju- dok je oni ne primecuju. Nasuprot tome, oni su Matoroj tema 24 sata- istakla je Anitina majka.

Još iz kategorije