Anita Stanojlović napušta Elitu: Izlanula se u programu, ostavlja Anđela

30.01.2024

09:02

By

Anita Stanojlović napušta Elitu

Anita Stanojlović napušta Elitu

Anita Stanojlović privlači jako veliku pažnju svojim ponašanjem od samog početka sezone, a iako je ušla u braku sa Jovano Tomić Matorom, brzo se saznalo za njena neverstva, zbog čega je taj odnos pukao, a ona je ušla u novu vezu i to sa Anđelom Rankovićem, Matorinim bivšim prijateljem.

Anita Stanojlović napušta Elitu

Anita Stanojlović napušta Elitu, isplivali detalji u javnost

Međutim, Anita nema probleme i turbulentan život samo u rijalitiju, već i izvan njega. Kao što je već poznato Anita ima sina Alekseja, sa čijim ocem nije u najboljim odnosima i trenutno se na sudu bore za starateljstvo.

Kako je Stanojlovićeva nekoliko puta morala da izlazi na ročišta povodom ovog slučaja, sinoć je svojim cimerima otkrila da će ponovo nasputiti imanje u Šimanovcima i uputiti se u rodni grad, zbog suđenja koje ima zakazano.

Anita Stanojlović napušta Elitu

Naime, Anita je sinoć komentarisala sa cimerima rodni grad Kruševac, gde im je otkrila da će ga posetiti za tri dana, iz razloga koji su navedeni iznad u tekst.


Pročitajte: Anita Stanojlović u drugom stanju- Zadrugarka saopštila srećne vesti, ukućani zanemeli od šoka

– Idem tamo za 3 dana – rekla je Anita, dok su njeni cimeri pokušavali da se dogovore gde se nalazi jedan lokal u Kruševcu.

Anita Stanojlović napušta Elitu

Inače, Anita je danas povodom mesečnice sa Anđelom dobila mnogo poklona, a uz silne čestitke stigla je poruka i od njene majke, koja joj je dala do znanja da podržava njenu ljubav sa Anđelom i da ne želi da je vidi kako se svađa sa njim i ulazi u rasprave, kao što je radila prethodnih dana.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije