Aneli Ahmić iznela šok tvrdnje na račun bivšeg partnera Asmina: Izudarao me je…

24.02.2024

17:02

By

Aneli o Asminu

Aneli Ahmić iznela šok tvrdnje na račun bivšeg partnera Asmina

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić, u suzama je iznela šok tvrdnje na račun bivšeg partnera Asmina Durdžića.

Aneli Ahmić iznela šok tvrdnje na račun bivšeg partnera Asmina, maltretirao ju je

Kako je ona istakla Asmin je nju tukao kada je bila u sedmom mesecu trudnoće.

– Kako bi reagovala kada bi saznala da se oglasio Nikica, to je suprug tvoje sestre koji je rekao mnogo toga, između ostalog da je on lično svedočio kada te Amsin pretukao, da si bio sva raščerupana i krvavog nosa – rekao je Darko.

Aneli Ahmić iznela šok tvrdnje na račun bivšeg partnera

Aneli AhmićAta images

– Jeste, u tom momentu je Nikica bio kod nas, živeo je kod nas, Nikica je živeo kod nas u porodičnoj kući. Tad je bila zima, Nikica je došao da radi gore, on je radio, Asminu je vodio te poslove i Nikica je u tom momentu, kada sam imala uvid u njegov lap top, kada je jedna osoba poslala poruke njemu nestajuće, on se dopisivao na telefonu, ja sam čitala poruke sa lap topa.

Pročitajte: Jelena Radanović trudna? Na dan svadbenog veselja Sloba i njegova žena progovorili o prinovi

– Ja sam čitala te poruke, Asmin je to skontao, kako su dolazile te prepiske, ne mogu ti opisati moj osećaj, poruke su bile ljubavne sa bivšom devojkom, ona je njemu rekla da će poslati meni. Skapirao je, i pozvao me, počela sam da mu govorim to, on je doleteo u roku od 10 minuta. Krenula je svađa, on je mene izudarao, bila sam 6-7 mesec, on je mene udarao. Otišla sam po Nikicu na gradilište, sela sam u auto takva, on je meni uzeo pasoš, ali ga je Asmin uzeo.


Aneli Ahmić iznela šok tvrdnje na račun bivšeg partnera

– Moj brat ga je pozvao, pola se stvari ni ne sećam kako je tačno bilo, bila sam se prepala da će se nešto desiti sa Norom, stomak me boleo, videla sam krv. Nikica me sprečavao da idem na put, molio me da se smirim, Asmin je bio primoran da mi vrati pasoš.

– Znao je da ću otići posle toga što se desilo, ja sam tražila pasoš, ali ga je on sakrio. Nikica je na sve načine pokušao da me spreči, ali ja sam sela u kola takva i otišla do Zagreba, ona je mene pokušavala smiriti , moja drugarica – rekla je Aneli.

Pročitajte:_Aneli Ahmić danas je najtužnija- Poseban dan za njenu porodicu, oglasila se i njena sestra i Asmin

– Motaju mi se razne priče, ne bih govorila o tome. Znam da moja porodica prolazi pakao, znam da mi majka najgore prolazi, jer znam kako reaguje, žena je bolesna, žena je šećeraš, ima problema. Mogu samo pretpostaviti u kojem je majka stanju, a da ne govorim o Siti koju bitku vodi, imala je težak život, ona je žena vuk. I mom bratu mogu misliti koliko je teško – rekla je Aneli.

Aneli Ahmić iznela šok tvrdnje na račun bivšeg partnera

– Šta te očekuje sa njim kada izađeš iz Elite – rekao je Darko.

– Očekuju me veliki problemi, moram dva dana da se naspavam. Prvo što ću reći je majci i sestri da mi ništa ne govore. Hoću dva dana da se naspavam, pa onda sve da pogledam. Čekaju me veliki problemi, moram da vidim da li će se odreći deteta, da li moram da joj menjam papire – rekla je Aneli.

Još iz kategorije