Nakon raskida Maje i Pece oglasila se Subotićka i poručila samo jedno!

22.08.2022

18:00

By

Aleksandra Subotić žrtva Majine i Pecine ljubavi

Danas je stigla informacija da Maja Marinković i bivši muž Aleksandre Subotić, Predrag Peca Raspopović više nisu u vezi. Nedugo nakon toga, oglasila se i Subotićka koja nije imala mnogo reči za ovu situaciju.

Aleksandra Subotić se oglasila nakon Majinog i Pecinog raskida

„Ne želim da ih komentarišem. Nemam komentar“, rekla je kratko za Kurir bivša zadrugarka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

Inače, Marinkovićeva je istakla da je ona ta koja je rešila da stavi tačku na odnos sa Pecom, iako njegovi bliski prijatelji pričaju da je on ostavio nju.


„Imam potrebu da se oglasim i kažem šta je istina u vezi mog i Pecinog odnosa. Najpre moram da kažem da to nije onako kako sam ja mislila, želela i bila sigurna da je iskren. Izašla sam iz tog odnosa jer se ipak oseti razlika u godinama i imamo drugačija interesovanja. Dakle, na svojoj koži sam naučila da nije zlato sve što sija i iz mnogo razloga sam odlučila da ga ostavim i prekinem taj odnos. Jasno mi je da pokušava da preko svojih prijatelja izokrene priču u svoju korist, ali mu to neću dozvoliti“, objasnila je Maja.

Alesksandra Subotić ostala bez muža zbog drugarice

Podsetimo, Maja Marinković početkom jula našla se u centru skandala kada je tada najboljoj drugarici Aleksandri Subotić preotela muža.

Njihova fotografija sa bazena, na kojoj se ljube, brzo je obišla mreže, a Subotićka nije krila koliko ju je povredila izdaja prijateljice i partnera pošto se nakon toga javila u ljavu na Instagramu i žestoko oplela po Maji i Peci.

 

Pročitajte: Oglasila se Maja nakon saslušanja- Nedužna sam, Jeremićka je za hospitalizaciju

IZVOR: Kurir

SLIKE: Instagram, Bojan Vuković

Još iz kategorije