Aleks Nikolić se oglasila tik pred porođaj: Odmah usledila reakcija Filipa Cara

19.03.2024

19:00

By

Aleks Nikolić se oglasila pred porođaj

Aleks Nikolić se oglasila pred porođaj

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić je ušla u deveti mesec i uskoro ćena svet doneti devojčicu. Ona i Filip Car sa nestrpljenjem očekuju prinovu što su još jednom potvrdili.

Ona je  veoma aktivna na društvenim mrežama, a sada je objavila fotografiju tik pred porođaj.

Aleks Nikolić se oglasila pred porođaj, Car joj se odmah obratio

– Deveti mesec trudnoće, brojimo sitno. Svaki put kad izađem iz ordinacije budem ovako nasmejana – napisala je Aleksandra u opisu.

Aleks Nikolić se oglasila pred porođaj

Filip Car joj je odmah komentarisao fotografiju, i stavio je emotikon u obliku srca i pileta, a ona mu je isto odgovorila.

Trudna starleta tokom prethodnih meseci nije krila da jedva čeka da postane majka, a mnoge zanima da li će otac deteta, Filip Car, biti prisutan u porođajnoj sali.


Inače, on se nedavno oglasio i oštro reagovao na navode da je Aleksandra već primljena u bolnicu.

– Molim sve bivše učesnike, kako „Elite“ tako i „Zadruge“, kao i sve influensere, jutjubere, da ne prenose dezinformacije. To su osetljive stvari, nemojte se igrati sa tim, molim vas – naveo je Filip i otkrio kako se oseća majka njegovog deteta.

Aleks Nikolić se oglasila pred porođaj

– Nije istina da se porodila, da je zakazala hitan carski rez… Aleksandra je zaista dobro. Kao i svaka trudnoća, ima neke određene komplikacije i preglede, ali je u suštini dobro. Dobili smo tačan termin, to će biti 10. ili 11. aprila, možda koji dan pre ili posle toga, to se ne zna, Bog samo zna. Sa detetom je sve u redu.

– Ona je u devetom mesecu. Nosi se sa trudnoćom jako dobro i hrabro. Biće sve u najboljem redu – ispričao je Filip Car i istakao da će svi njegovi pratioci saznati kada njegova ćerka dođe na svet.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije