Nataša Bekvalac nije ljubitelj kuhinje i muškarcima neće da kuva, ali uz pomoć ovih trikova ima savršen izgled

05.02.2024

14:00

By

Ljubavni život Nataše Bekvalac

Ata images

Nataša Bekvalac

Ishrana Nataše Bekvalac može vam pomoći da dođete do savršene linije

Popo zvezda Nataša Bekvalac nikada nije krila da nije izvrsna domaći, ali isto tako kaže i da se zdravo hrani za šta nije potrebno neko kulinarsko umeće. Ishrana Nataše Bekvalac može da vam posluži kao odlična ideja kako da dođete do savršene linije kakvu ona ima.

Ishrana Nataše Bekvalac bazirana je na ovim namirnicama

Ishrana Nataše Bekvalac razlikuje se od one koju većina nas svakodnevno praktikuje.

– U mojim godinama više nema govora o tome da mogu jesti šta hoću i kad hoću ili da ne vežbam ništa. Pre 15 godina mogla sam da kažem da mi je to samo genetika, ali sada se stvari promenile. Svaki dan imam tačan plan – znam kakvu hranu unositi, koliko vode treba popiti i koliko se trebam kretati. Moram biti u top formi u svakom trenutku. Ako propustim 10 dana vežbanja, veoma to primetim – istakla je pevačica jednom prilikom za Kurir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nataša je iz ishrane izbacila peciva, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove smršala je 10 kilograma za mesec dana. Voće Nataša jede samo jednom nedeljno, a može da konzumira sve vrste mesa, samo da nisu masna.

PROČITAJTE I: Rešava nadutost i dovodi liniju do savršenstva: Ovo su tri stvari koje treba da radiš svakog jutra

Ipak, voda je ta koja igra veliku ulogu pa je pije u velikim količinama, minimum dva i po litara dnevno a isto tako u neograničenim količinama može da jede i povrće.


Uz sve to Nataša i redovno vežba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Inače, kako je Nataša jednom prilikom i sama istakla njena deca uvek imaju spreman kuvan ručak, ali ona ne voli da ugađa muškarcima kada je kuvanje u pitanju.

– Jesam domaćica ponekad u svojoj kući, ali sad ne mogu da lažem i kažem da dane provodim čisteći, spremajući i kuvajući zato što ja za to vreme radim neke produktivnije stvari. Ponekad radim i to, ali moja kuća je uvek besprekorna, moja deca su savršeno uredna i svaki dan imaju kuvani ručak, tako sam nekako uredila svoj život – izjavila je Nataša jednom prilikom za Republiku, pa dalje otkrila da li partnere zavodi tako što im kuva:

Ishrana Nataše Bekvalac

Nataša BekvalacAta images

– Iskreno, uvek bih izbegla muškarce kojima moram prvo da stavim kašiku u usta, a onda da me udahnu, pa sad shvatite to kako hoćete! Ne znam koje su te žene koje zavode muškarce preko stomaka, ali kod mene to nije slučaj.

Još iz kategorije