Tajna vitke linije, ali i zdravlja: Zbog loše ishrane došla je do zdravstvenog problema, ovako se sada hrani Olivera Kovačević

07.03.2024

12:45

By

Ishrana Olivere Kovačević

Ata images

Olivera Kovačević

Ishrana Olivere Kovačević kojom održava vitku liniju

TV lice Olivera Kovačević važi za jednu od najstilizovanijih žena, ali i najzgodnijih, a na njenoj vitkoj liniji zavide mnoge žene. Ona je jednom prilikom i sama otkrila šta jede, te saznajte na čemu je bazirana ishrana Olivere Kovačević.

Ovo je ishrana Olivere Kovačević

Olivera je istakla da nikada nije imala prolem sa kilažom, međutim onda se susrela sa problemom.

– Budući da nikad nisam imala problem s težinom, nisam ni pomislila kako bi vežbanju i ishrani trebalo posvećivati naročitu pažnju. Zato je moj način života postao obrazac za to kako NE treba raditi. Nije problem samo u debljini, iako ona nepogrešivo upozorava na to da nešto radite loše. Da bi telo i mozak bili u formi, preduslov je pravilna ishrana, koja podrazumeva izbegavanje zamki moderne industrije – ispričala je voditeljka za magazin „Lepota i zdravlje“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivera Kovacevic (@kovacevicolivera)

– Moja višedecenijska loša navika bila je – preskakanje doručka. Čak bih mogla reći da sam se mnogo više hranila noću nego danju. Za novinare je karakteristično da ne jedu onako kako bi trebalo, već u kiosku najbližem redakciji. Uz već pomenuto preskakanje doručka, greška je bila i to što sam jela “sve što vole mladi”. Tako je bilo iz dana u dan, sve dok mi se nivo šećera u krvi nije približio gornjoj granici.

Pročitajte i: Otkriveno kakav je brak Viki i Tašketa: Ovako se ponaša prema njemu pred svima, mnogi nisu slutili

Olja je tada odlučila da potpuno promeni način ishrane.


Doručak: Doručkuje više nego ikad u životu, najčešće hleb bez belog brašna (crni, ražani, od heljde…), puter ili kajmak, jaja, slaninu, kiselo mleko… Nekad odaberem kombinaciju puter i džem, ali biram onaj bez šećera i zaslađivača.

Pročitajte i: Uz pomoć ove dijete Marija Šerifović se prepolovila: Ništa nije komplikovano, uspećete i vi

Ručak: Posle četiri sata pojede piletinu ili teletinu (kuvanu ili grilovanu), s barenim ili grilovanim povrćem ili salatom. Krompir ne jede, a testenine ili pirinač kombinuje s povrćem, nikad s mesom.

Užina: Dva sata posle ručka pojede neko voće ili nešto slatko.

Večera: Večera ribu i salatu.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije