Ćerka Gagija Jovanovića ponosno pokazala trudnički stomak: Ovako lepu trudnicu niste skoro videli

10.06.2024

10:30

By

Trudna Anđela Jovanović

Instagram

Ćerka jednog od najomiljenijih naših glumaca, Dragana Jovanovića, lepa Anđela Jovanović javnost je nedavno obradovala najlepšim vestima, da je u blagoslovenom stanju i da će sa suprugom Mihailom Dudašom uskoro dobiti prvo dete.

Iako se mlada glumica nije oglašavala na ovu temu, najverovatnije želeći da u ovom periodu izbegne naslove i uživa u trudnoći, ako bacite pogled na njen Instagram profil biće vam jasno da joj je sve potaman.

Trudna Anđela Jovanović

Koliko trudna Anđela Jovanović uživa u blagoslovenom stanju, te da joj je ovo zasigurno najlepši period u životu, svedoče fotografije sa prelepe destiacije koje je podelila na Instagramu.

Pročitajte i – Dragan Gagi Jovanović ne može da veruje da stiže beba – Velika radost u domu glumca

Naime, budući roditelji odlučili su da sebi daju oduška i otputuju u prelepi Rim odakle su se javili pratiocima vidno raspoloženi, nasmejani i zaljubljeniji nego ikad.

Trudna Anđela Jovanović


Složni u mišljenju da trudna Anđela Jovanović blista pored svog voljenog, pratioci su nizali predivne komentare, a najviše reakcija i opšte oduševljenje izazvala je slika na kojoj Mihail drži ruku na glumičinom stomaku.

Trudna Anđela Jovanović

Par je pozirao pored poznate „Fontane di trevi“ za koju legenda kaže da ko ubaci novčić, ispuniće mu se želja. Anđela je upravo to uradila, a mi ne sumnjamo da će se njen dragi pobrinuti da joj, ako treba, “skine i zvezde sa neba”.

Trudna Anđela Jovanović

Prema medijskim navodima ona je već u petom mesecu i za nekoliko meseci na svet će doneti prvo dete.

Trudna Anđela Jovanović blista, blagosloveno stanje joj prija

Ako je suditi po Instagramu veoma je aktivna trudnica, dosta šeta i vreme provodi u prirodi i drugo stanje veoma joj prija.

Inače, Anđela i Mihail venčali su se prošle godine, a nedavno su proslavili praznik Mladenci pa se tim povodom ona oglasila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)

– Srećni mladenci! Onda kad smo šmugnuli nakon ceremonije da budemo na trenutak samo nas dvoje, seli na klupicu, prozborili par lepih reči, malo više ćutali, zabeležili ovaj momenat i vratili se da sa najbližima slavimo ljubav – napisala je Gagijeva ćerka.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije