Sanja Marinković spremna za modnu pistu: Voditeljka sija u pripijenoj crvenoj haljini

24.05.2024

19:15

By

Telo Sanje Marinković

ATA IMAGES

Sanja Marinković

Telo Sanje Marinković izgleda kao milion dolara

Telo Sanje Marinković primer je mnogim mlađim damama da i žene u šestoj deceniji mogu da izgledaju savršeno. Poznato je da Sanja Marinković i te kako vodi računa da ostane fit, te da ne preskače treninge, a sada su se svi uverili i da joj se trud isplatio.

Telo Sanje Marinković zategnuto je kao praćka i nema gram viška

Naime, voditeljka se pojavila na koncertu Goce Tržan i u jednom momentu skrenula pažnju svih paparazza na sebe. A kako i ne bi kada joj je duga tesna crvena haljina stajala kao salivena.

Telo Sanje Marinković

Sanja MarinkovićATA IMAGES

Sanja inače često govori na temu zdrave ishrane, detoksa, a upražnjava i određene vežbe kako bi ostala u top formi, pa ne treba da nas čudi što je telo Sanje Marinković spremno za svetske modne piste.

Pročitajte i – Telo za kojim žude i mnogo mlađe – Sanja Marinković otkriva recept zbog kog kilogrami sami spadaju 

Sanja je nedavno napunila 50 godina, pa je tim povodom javno podelila svoje želje koje ima nakon pola veka života. Sudeći po svemu što je rekla, voditeljka tek planira da živi punim plućima, a kako je do sada primenjivala svoj recept za zdrav život, ne sumnjamo da će tek zablistati.

Telo Sanje Marinković

Sanja MarinkovićATA IMAGES


– Ono što želim sebi a i drugima je uvek sreća, jer verujem da taj osećaj zadovoljstva sve pokriva: zdravlje, ljubav, uspeh i novac. Naučila sam sa godinama da je najlepši osećaj da izgovorite želje svog srca naglas, a ne samo one koje vam racio sugeriše da je pametno i zato se možda osećam zadovoljnije i radosnije – rekla je Sanja, pa dodala:

Pročitajte i – Razvod ga je dokusurio – Bivši muž Sanje Marinković promenio lični opis, evo kako sada izgleda 

– Od srca sam poslala pozivnice dragim ljudima koji su mi činili život lepšim i lakšim i svi su kupili avionske karte i doputovali drugog marta iz Dubaija, Engleske, Amerike, Nemačke, Španije, Austrije – izjavila je voditeljka koja se pojavila na koncertu Goce Tržan.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije