Razvod ga je dokusurio: Bivši muž Sanje Marinković promenio lični opis, evo kako sada izgleda FOTO

09.03.2023

10:00

By

Sanja Marinković

Bivši muž Sanje Marinković velika je misterija za domaću javnost. Iako je godinama radio na televiziji kao montažer i producent i deset godina proveo u braku sa šarmantnom voditeljkom, Aleksandar Uhrin nikada se nije javno eksponirao.

Bivši muž Sanje Marinković više ne izgleda isto

Cenjeni producent je uvek vešto izbegavao javne događanje, nije davao porodične intervjue, niti se slikao za prestižne magazine, pa čak i kada se zvanično razveo i dobio etiketu „bivši muž Sanje Marinković” odbio je da daje bilo kakve izjave za medije.

– I pored toga što smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog deteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou i kada je reč o našem sinu Strahinji, sve je kako što je nekada bilo – otkrila je Sanja svojevremeno.

Pročitajte: Nakon dve godine svađe Vesna Dedić i Sanja Marinković se srele oči u oči, evo šta se desilo FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

Jedine fotografije na kojima se Aleksandar mogao videti do sad su one sa venčanja. Ipak, dve godine od razvoda konačno smo imali prilike da vidimo kako on sada izgleda, a sudeći po fotografijama bivši muž Sanje Marinković drastično je promenio izgled. Smršao je, osedeo i, mada je Sanja uvek govorila da vodi zdrav život, na retkim fotografijama koje se mogu naći na društvenim mrežama neizbežna je cigareta u ustima.

bivši muž sanje marinković

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije