Jelena Đoković u Parizu izdominirala stajlingom: Ovo modno izdanje apsolutni je hit sezone

04.06.2024

17:00

By

Stajling Jelene Đoković

ATA IMAGES

Jelena Đoković

Stajling Jelene Đoković ovog puta je sve oduševio

Uprkos povredi kolena koja mu zadaje muke, najbolji teniser sveta, Novak Đoković, uspeo je sinoć nakon teške borbe da se plasira u četvrt finale Rolan Garosa savladavši Argentinca Franciska Serundola koji je trenutno po statistici prvi reket sveta.

Stajling Jelene Đoković dok je bodrila Noleta, privukao je poglede svih prisutnih na tribinama

Budući da mu je podrška i te kako bila potrebna, na tribinama se kao i na prethodnom meču pojavila njegova supruga Jelena Đoković, koja je navijala svom snagom i iz sveg srca i zasigurno doprinela da Nole odnese pobedu.

Stajling Jelene Đoković

Zbog toga što zdušno navija i bodri ga kako verbalno tako i gestikulacijom, Jelena je često ispraćena pogledima svih prisutnih na tribinama, međutim ni oštro oko fotografa ne ispušta je iz vida pa su fotke koje osvanu u medijima među najkomentarisanijim temama.

I ovog puta privukla je izuzetnu pažnju, a posebno se istakao njen izgled, tačnije stajling Jelene Đoković za koji nema ko se nije složio da je za čistu desetku.

Photo: JACOVIDES MOREAU/Bestimage/ProfimediaJACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia / Profimedia


Naviknuti da gotovo uvek bira svedene i proverene kombinacije, koje su pažljivo birane sa puno ukusa i stila, Jelena je i sada ostala dosledna sebi. te nije mnogo iskočila iz svoje zone komfora.

Pročitajte i – Jelena Đoković diktira modne trendove, ovako se oblači žena od stila

Ipak, to ne znači da je njeno modno izdanje monotono, naprotiv, stajling Jelene Đoković ostavio je snažan utisak iako se sastoji iz više jednostavnih komada.

Photo: JACOVIDES MOREAU/Bestimage/ProfimediaJACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia / Profimedia

Njen odabir bio je džins za koji modni stručnjaci kažu da je apsolutni trend ove sezone, a Jelena je savršeno ukombinovala klasične farmerke i teksas košulju koje su gotovo identične boje, što je teško pogoditi.

Stajling Jelene Đoković

Photo: JACOVIDES MOREAU/Bestimage/ProfimediaJACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia / Profimedia

Celokupan stajling Jelene Đoković razbili su detalji, tanak kožni kaiš u braon nijansi uz koji su se odlično uklopile naočare sa braon staklima, dok je od nakita ponela sat sa teget narukvicom i efektne glomazne minđuše.

“Total denim look” koji je Jelena ponela iako nije lako ispratiti kod nje se pokazao kao pun pogodak i još jednom je stavila svima do znanja da i te kako zna da se obuče, iako često nailazi na negativne kritike.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/JACOVIDES MOREAU/Bestimage/Profimedia

Još iz kategorije