Jelena Đoković diktira modne trendove, ovako se oblači žena od stila (foto)

27.09.2022

15:00

By

Stajling Jelene Đoković

ATA IMAGES

Jelena Đoković

Stajling Jelene Đoković izazvao nezapamćenu pažnju 

Jelenu Đoković navikli smo da viđamo u raznim izdanjima. Modni eksperti reći će da je supruga našeg najboljeg tenisera uvek besprekorno obučena, u skladu sa prilikom, a ne sa sredstvima koja ima na raspolaganju. Uostalom, stil ne može da se kupi, a Jelena se najčešće drži starog dobrog pravila elegancije – manje je više. Nećete je videti ni sa kilogramima šminke na licu – dovoljna je doza koja naglašava sofisticiranost i ne privlači pažnju. Tako je bilo i prošle noći.

Stajling Jelene Đoković ostavlja bez daha

Naime, Jelena Đoković zagovornica je svesnog roditeljstva, a juče je u Beogradu organizovala gostovanje kliničke psihološkinje dr Šefali Cabari, koja je govorila na ovu temu. Noletova supruga se istinski radovala ovom događaju, a koliko joj je važan najbolje pokazuje modna kobinacija koju je odabrala za ovu priliku.

Pročitajte: Jelena Đoković otkrila veliku porodičnu tajnu – Novak je zbog ovoga često kritikuje

Stajling Jelene Đoković

Jelena se na pomenutom događaju pojavila skockana od glave do pete. Ona je ponela puder rozi kombinezon, nešto širih nogavica čiji gornji deo ima V-izrez. Uz to gospođa Đoković je rešila da kombinuje crnu boju, pa su klasične salonke s visokim potpeticama i strukirani blejzer bili pravi izbor. Jednostavan večenji make-up u ružičastim tonovima i kosa uvijena u talase dali su njenom izgledu poseban pačat.

Pročitajte: Isplivala prepiska Jelene Đoković i Bake Praseta – Odbila njegovu ponudu pa ga oduvala odgovorom

Stajling Jelene Đoković


Stajling Jelene Đoković je modne znalce ostavio bez daha, a verujemo da ćete njenu odevnu kombinaciju i vi rado kopirati.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije