Stigle loše vesti o Novaku Đokoviću: Teniser potpuno slomljen, fotke iz Ženeve govore više od 1000 reči

25.05.2024

11:00

By

Loše vesti o Novaku Đokoviću

Instagram

Loše vesti o Novaku Đokoviću uzdrmale su čitavu naciju

Najboljoi teniser sveta, srpski ponos Novak Đoković nije uspeo juče da se plasira u finale teniskog turnira u Ženevi pošto je posle tri seta poražen od Čeha Tomaša Mahača sa 4:6, 6:0, 1:6.

Loše vesti o Novaku Đokoviću stigle su i zabrinule mnoge, a podrška navijača sada je jača nego ikad

Budući da teniski as u ovoj godini nije stigao ni do jedne titule, pa ni finala, u neku ruku to su lose vesti o Novaku Đokoviću, međutim ono što se prethodnog dana dešavalo u Ženevi, najviše je uzdrmalo njega.

Loše vesti o Novaku Đokoviću

– Naravno da sam zabrinut. Nisam uopšte dobro igrao ove godine, osim tu i tamo, u nekoliko mečeva. Stvari su take kakve jesu – rekao je Nole posle eliminacije, a zatim priznao kako se oseća pred “Rolan Garos”, na koji upravo kreće:

– Ne vidim sebe kao favorita u Parizu. Probaću da se okrenem samo ka prvom meču koji mi dolazi. Nisam imao dobro veče, štaviše dan mi je bio težak. Imao sam jezive osećaje tokom prvog dela ovog meča – rekao je Nole kom evidentno nije bilo dobro.

Loše vesti o Novaku Đokoviću


On je najpre pokazivao svom stručnom štabu kao da mu se vrti u glavi i da mu je potrebno nešto da pojede, a potom se čak činilo da je otišao da povraća.

Naviječe je posebno zabrinučo kada su videli da teniseru drhti ruka i da jedva uspeva da popije vodu iz flašice.

Loše vesti o Novaku Đokoviću posle propuštenog vođstva i izgubljenog seta, jesu i te da je on čak zatražio i lekarsku pomoć.

Loše vesti o Novaku Đokoviću

Iako je u Ženevi bilo oko 17 stepeni tokom meča, Nole, koji ni u Australiji, na 40 stepeni, ne traži peškire sa ledom – zatražio je upravo takvo rashlađivanje.

Loše vesti o Novaku Đokoviću

Nakon sedam dobijenih gemova u nizu, Novak je na kraju ipak izgubio, međutim i pored svega što ga je snašlo, po ko zna koji put je pokazao koliki je sportista i čovek:

– Ne želim da ni na koji način umanjim ono što je Tomaš uradio, on je zaslužio ovu pobedu – rekao je i dodao:

Pročitajte i – Novak Đoković danas slavi 37. rođendan – Najbolji na svetu ima samo jednu želju

– Sa druge strane, ne znam ni sam šta da mislim o ovom meču. Voleo bih da ga zaboravim. Ne znam ni kako sam dobio onaj drugi set. Nadao sam se, prilikom dolaska ovde, da ću igrati više od jednog meča, a, eto, odigrao sam tri.

– Voleo bih da sam se osećao bolje. Da se osećam bolje. Nije lepo kada onoliko patite na terenu .Teško je koncentrisati se na tenis, kada mislite na druge stvari. Stvarno se nadam da ću biti dobro i spremno za Rolan Garos – istakao je Nole koji upravo pakuje torbe za Pariz.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram/TennisTvPrintscreen

Još iz kategorije