Kraj nakon šest godina: Novak Đoković odlučio da stavi tačku, nastavlja dalje sam

27.03.2024

10:03

By

Kraj saradnje Đokovića i Ivaniševića

Kraj saradnje Đokovića i Ivaniševića

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je odučio da stavi tačku na saradnju sa trenerom Goranom Ivaniševićem. Njih dvojica su sarađivali šest godina, a u tom periodu je Novak osvojio brojne titule.

Kraj saradnje Đokovića i Ivaniševića nakon šest godina

Novak se na svom Instagramu zahvalio stručnjaku na saradnji i zajedničkim uspesima.

– Jasno se sjećam trenutka kada sam pozvao Gorana da bude deo mog tima. Bilo je to davne 2018. godine, a Marijan i ja smo tražili neku inovaciju, da donesemo neku magiju servisa u naš duo.

Kraj saradnje Đokovića i Ivaniševića

– U stvari, ne samo da smo dobili servis, već i mnogo smeha, zabave, završenih godina na mestu broj jedan, oborenih rekorda i još 12 grend slemova i nekoliko finala od tada. Jesam li pomenuo i malo drame? Nolefam bi to trebalo da znaju- poručio je Đoković, a zatim i dodao:

Pročitajte i: Konačno se saznalo da li se Ana Bekuta vraća u žiri šoua Zvezde Granda ili ipak ne

– Goran i ja smo pre nekoliko dana rešili da prestanemo da sarađujemo. Hemija na terenu imala je uspone i padove, ali naše prijateljstvo je oduvek bilo čvrsto kao stena.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

– U stvari, ponosan sam na to, nisam siguran da je i on: osim što smo osvajali turnire skupa, imali smo i bitku sa strane u parćisu (društvena igra, prim. aut) mnogo godina. I taj turnir se za nas ne završava nikada. Šefinjo, hvala na svemu prijatelju. Volim te-  završio je Novak.

Pročitajte: Ove dve namirnice Novak Đoković stalno jede- Veoma su zdrave, nisu skupe i mogu da zamene slatkiš

Podsećanja radi, teniser je juče uhvaćen kako je krenuo na trening na Košutnjaku a tamo je stigao sam u svom automobilu. I dok retko imamo priliku da ga vidimo za volanom to se danas upravo dogodilo.

Kraj saradnje Đokovića i Ivaniševića

Novak se pojavio u svom skupocenom automobilu marke Rendž rover difender. Inače, Novak Đoković u Beograd je stigao nakon što je izgubio na Indijan Velsu od strane Luke Nardia rezultatom 2:1.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije