Mirjana Karanović bacila oko na kolegu: Javno pokazala simpatije prema Milanu Mariću

06.06.2024

09:15

By

Glumac Milan Marić

ATA IMAGES

Milan Marić

Glumac Milan Marić san je mnogih dama

Glumac Milan Marić važi za jednog od talentovanijih glumaca mlađe generacije. Osim zapaženih uloga, Milan Marić pripada i skupini poznatih frajera za kojim uzdišu mnoge dame, a sada se to po ko zna koji put ponovo dokazalo.

Glumac Milan Marić oduševio stariju koleginicu Mirjanu Karanović

Kako smo primetili na njegovom Instagram nalogu gde je glumac Milan Marić i te kako aktivan, na njegov šarm i lepotu nije ostala imuna ni Mirjana Karanović.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Marić (@eugensmesni)

Nakon što je objavio atraktivnu fotku u belom, glumac Milan Marić dobio je brojne komplimente na račun izvajanog tela, a među komentarima se izdvojila i opaska njegove starije koleginice Mirjane Karanović koja nije krila koliko je oduševljava izgled i šarm mlađeg kolege.

Glumac Milan Marić

Mirjana KaranovićATA IMAGES


– Aaaa! Ah! Ah! Mmmmm! Oooo! Aaaa! Da, da, da, da, da!!!, napisala je Mirjana, na šta je on odgovorio:

– Hahahahaha! obožavanje – našalio se on, a koliko je uspešan i uticajan, dokaz je i bivša devojka Milana Marića.

Pročitajte i – Milan Marić priznao – Zbog ovoga mora da ide na psihoterapiju

Podsetimo, glumac Milan Marić jednom prilikom otkrio je medijima da, uprkos tome što važi za talentovanog frajera, nastoji da ostane prizeman i skroman i da je svesan da nije Bogom dan.

Glumac Milan Marić

– Nije teško ostati prizeman, prosto sve je u tome šta vas zanima u životu i kako na život gledate. Radim posao koji volim i za koji živim, to čak nije posao, to je nešto više. Razvoj glumca, zavisi od ličnog razvoja, dok se ti razvijaš, spreman si da učiš, ideš dalje, pa i da grešiš, ispravljaš greške, to se odražava i na glumu. Hrabriji si i smeliji da se “bacaš“ u neke stvari, koje su pre pet godina bile nezamislive – istakao je, pa dodao da svi moramo da budemo spremni i na niske i teške udarce:

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Marić (@eugensmesni)

– Padovi su sastavni deo života, svi pričaju o usponima, a niko nas ne pripremi na to šta se događa posle pada, to je mnogo zanimljivije. Kada se desi, vidimo prostoriju sa ugašenim svetlom u kojoj smo tumarali i tražili prekidač i svetlo ne bi li se orijentisali gde smo.

Nemam potrebu da kažem da se plašim padova, nekako ih prihvatam. Svakako, niko ih ne voli u svom životu, ali prosto se dese, hteli ili ne – zaključio je glumac, a na pitanje ko je devojka Milana Marića nije hteo da odgovori.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije