Više ne pati zbog razvoda: Haris Džinović uhvaćen u zagrljaju znatno mlađe lepotice, osmeh sve govori

31.05.2024

11:52

By

Fotografija Harisa Džinovića

B.V.

Fotografija Harisa Džinovića meta je komentara na Instagramu

Popularni pevač Haris Džinović nakon razvoda od modne dizajnerke Meline u žiži je interesovanja, a izjave koje on u medijima daje o svojoj bivšoj ženi, jedna su od najkomentarisanijih tema.

Fotografija Harisa Džinovića u zagrljaju znatno mlađe koleginice zapalila društvene mreže

Haris je otvoreno iznosio detalje iz njihovog odnosa, te je pričao o tome da je „poslednji saznao za prevaru“, aludirajući na to da njegova bivša žena ima novog partnera, međutim sada je pevač u centru zbivanja zbog fotografije sa znatno mlađom damom.

Fotografija Harisa Džinovića

Naime, on je vidno raspoložen pozirao sa pevačicom Zoranom Mićanović koja se takmičila u „Zvezdama Granda“ i koja je u poslednje vreme u fokusu javnosti zbog veze sa 22 godine starijim MC Stojanom.

Haris nije skidao osmeh sa lica dok je grlio mlađu koleginicu koja se odlučila za izazovnu kombinaciju ističući bujni dekolte u prvi plan.

Fotografija Harisa Džinovića


Fotografija Harisa Džinovića i lepe Zorane osvanula je, ni manje, ni vieše, nego na Instagramu i Tik-Toku pevačicinog dečka koji je u opisu stavio srce i interesantan komentar.

– Ja za 10 godina? – napisao je MC Stojan u opisu i označio Zoranu, a propratni audio-snimak posebno je nasmejao sve njegove pratioce.

Pročitajte i – Melina Džinović nakon razvoda prvi put u javnosti – Bahato ponašanje na ulici, svi gledaju sa nevericom

U pozadini se čuo Harisov intervju, gde on nakon razvoda govori: „Ja nisam ništa kriv, ja sam kriv samo što sam davao“, na šta su komentari počeli da pljušte, te je objava ubrzo postalna viralna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Inače, nedavno se i pevačica Nataša Alimpić koja se takmičila u “Zvezdama Granda” našla u fokusu javnosti zbog komplimenata upućenih starijem kolegi.

Fotografija Harisa Džinovića

Naime, mlada zvezda je zaintrigirala izjavom je Haris pravi gospodin i da celog života traži čoveka kao što je on.

– Haris potiče iz jedne divne akademske porodice, on je gospodin koji je veliki trag ostavio na našoj javnoj sceni. Čast je imati takvog muža, ja to tražim ceo život. Želim mu svu sreću, želim da ga život srećom časti – rekla je ona za Radio Svetski.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije