Nove vesti iz doma Aleksandre Mladenović: Njen dečko povukao potez zbog kog pevačica sija FOTO

30.03.2024

12:03

By

Dečko Aleksandre Mladenović

Dragan Gajić

Aleksandra Mladenović

Dečko Aleksandre Mladenović povukao neočekivan potez

Pevačica Aleksandra Mladenović prošla je kroz pravu dramu sa bivšim kog je na kraju morala da prijavi policiji. Kao što je poznato on joj je napravio ogromnu štetu, a onda je kada je želela da stavi tačku na njihovu vezu spavao ispred njene zgrade zbog čega je morala da reaguje. Ipak, sada je po svemu sudeći presrećna jer je novi dečko obasipa pažnjom a kako smo saznali Aleksandra Mladenović živi sa dečkom.

Dečko Aleksandre Mladenović je pravi džentlmen

Aleksandra Mladenović uživa u ljubavi sa Darkom Dobričaninom koji je sin bogatog i uglednog biznismena iz Beograda. Pevačica ne krije da je konačno našla pravog muškarca sa kojim je posle samo nekoliko nedelja veze već započela zajednički život.

Pročitajte i: Prevare su trajale godinama – Haris Džinović nije štedeo Melinu: Progovorio otvoreno o svemu, a onda pomenuo i sina

Darko ima svoj stan u centru Beograda i pitao je Aleksandru da počnu da žive zajedno kako bi što više vremena uživali jedno u drugome. Iako je pre nekoliko meseci opremila svoj prvi stan u Beogradu na vodi, pevačica je odmah pristala da se preseli kod njega jer je baš zaljubljena!

Nakon problema sa bivšim dečkom koga je prijavila policiji mislila je da neće u skorije vreme imati vezu, ali je Darko bio uporan i uverio je da treba da mu veruje.

Pročitajte i: Aleksandra Mladenović o bivšem dečku kog je prijavila policiji: Plašim se da spavam

Darko je taj koji podržava Aleksandru u svemu i čak je vozi na nastupe i na aerodrom, a uvek se pojavi i da je sačeka i ništa mu ne pada teško kada je njegova izabranica u pitanju.

U nastavku u galeriji pogledajte još fotografija na kojima možete videti kako dečko Aleksandre Mladenović izgleda ali i koliko je brižan i pažljiv prema njoj.


Još iz kategorije