Aleksandra Mladenović o bivšem dečku kog je prijavila policiji: Plašim se da spavam

25.10.2023

19:10

By

Aleksandra Mladenović pokazala dečka

Strah Aleksandre Mladenović od bivšeg dečka i dalje postoji

Pevačica Aleksandra Mladenović trenutno prolazi kroz pravi pakao zbog bivšeg dečka. Naime, ona je prijavila doskorašnjeg partnera  Stefana Č. za pretnje i uznemiravanje nakon čega je on dobio zabranu prilaska.

Strah Aleksandre Mladenović

Ona je sada za „Blic“ otkrila da je bivšeg dečka srela u policijskoj stanici.

– Sad sam ga srela u policijskoj stanici. Nismo imali kontakt, on je kolima išao i svirao mi. Užasno se osećam, idem da odmaram. O zabrani prilaska nisam raspoložena da razgovaram, posebno što znam da je još uvek tu. Ne osećam se bezbednije sa tim papirom, ali se nadam da će uskoro da napusti Srbiju. Želim da se završi ova tema i da se posvetim karijeri. Svaki minut mi stižu poruke gde je i sa kim je sve bio i to paralelno sa mnom. Oko 50 devojaka mi se javilo. Mislim da je on stvarno za lečenje – rekla je Aleksandra, pa dodala:

Pročitajte: Aleksandra Mladenović otkrila sve o svađi sa Prijovićkom- Javno me je optužila

Strah Aleksandre Mladenović

– Nisam se smirila. Plašim se i da spavam. Vanja je stalno tu, uvek je neko sa mnom dok ne budem sigurna da je napustio Srbiju. Sve mu najbolje želim, samo da ide dalje od mene. Imam puno nastupa i mislim da će mi to biti utočište.


Podsećanja radi, Mladenovićka je pre dva dan pozvala policiju i kazala da je bivši momak proganja i preti ubistvom i samoubistvom. Inače, na društvenim mrežama je ovaj mladić objavio niz slika i snimaka na kojima se vidi kako su pevačica i on u vezi.

SLIKE: Bojan Vuković, Printcreen

Još iz kategorije