Pejoviću popustile kočnice: Pevač se filmski ljubi na javnom mestu, svi se pitaju gde mu je supruga

21.05.2024

15:00

By

Aco Pejović uhvaćen na delu

ATA IMAGES

Aco Pejović

Aco Pejović uhvaćen na delu, pevač se prepustio

Verovali ili ne, čak je i Aco Pejović uhvaćen na delu. Naime, tokom promocije novog albuma poznatog pevača, paparazzi su ulovili momenat dok se Aco Pejović strasno i filmski ljubio sa jednom ženskom osobom, pa su se svi zbunili budući da je poznato da je čovek godinama u ljubavi sa Biljanom Pejović, pa su mnogi pomislili da je isplivala istina o braku Ace Pejovića.

Aco Pejović uhvaćen na delu, svi se čude da se i on tako opustio

U prvi mah mnogima se činilo da je u pitanju neka druga žena s kojom je Pejović u tajnoj vezi, međutim, nakon poljupca, svima je bilo jasno da je ipak Biljana u pitanju, supruga Ace Pejovića, ali je s leđa niko nije prepoznao budući da je doterala liniju i skockala se u svedenu belu haljinu, te izgleda znatno svežije i mlađe.

Aco Pejović uhvaćen na delu

Aco Pejović sa suprugomATA IMAGES

Zadovoljan i spokojan zbog izbacivanja novog albuma od kojeg mnogo očekuje, ne čudi što se pevač opustio i prepustio poljupcima sa suprugom koja mu je najveća podrška i oslonac.

Aco Pejović uhvaćen na delu

Supruga Ace PejovićaATA IMAGES

Kada je Aco Pejović uhvaćen na delu kako se ljubi sa suprugom, te je utvrđeno da se pevač ljubi sa svojom dragom, on je medijima objasnio da je Biljana jedna jedina u njegovom životu, kao i da je s njom prošao sve što ih je snašlo.


Pročitajte i – Svi pričaju da Aco Pejović vara suprugu – Pevač se oglasio, prvi put progovorio otvoreno o neverstvu

Supruga je moja snaga, moj oslonac za sve u životu. Kakav god da sam i ovakav i onakav – baraba, ona je uz mene uvek bila i ostala. Mnogo smo mi toga zajedno prošli da bi bilo šta moglo da pomeri nas dvoje – izjavio je pevač za „Blic“, a hejterima koji tvrde da je neveran, imao je da poruči samo ovo:

Pročitajte i – Istina o braku Ace Pejovića – Supruga Biljana saznala, jedan poziv promenio sve

– Znate šta rade psi kad prođe voz – laju, a znate šta rade psi kad voz ode – i dalje laju. Samo neka laju, to će im biti jedino što mogu.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije