Igralište, bazen, ceo nameštaj po meri: Vikendica Aleksandre Subotić je pravi raj

17.04.2024

21:00

By

Vikendica Aleksandre Subotić

Vikendica Aleksandre Subotić je pravi raj

Starleta i bivša učesnica rijalitija Aleksandra Subotić je prevaru partneru Predragu Peci Raspopoviću sa drugaricom Majom Marinković, a sudeći po njenim društvenim mrežama, ona uživa u životu punom materijalnog izobilja.

Vikendica Aleksandre Subotić je pravi raj, na svaki detalj se mislilo

Naime, na svom Jutjub kanalu Aleksandra je objavila kako izgleda njena luksuzna vikendica. Vila je ograđena drvenom ogradom, dok se u dvorištu nalazi cvetna bašta, prepuna ukrasnog drveća, cveća, pa i palmi.

Vikendica Aleksandre Subotić

U velelpnom zdanju jedan ceo zid je u u staklu odakle se prostire neverovatan pogled. Nameštaj je pravljen baš po meri kuće.

Vikendica Aleksandre Subotić

Što se tiče unutrašnjosti sve je birano sa posebnom pažnjom. Dnevni boravak krasi luksuzni ugao, a iz ovog dela kuće se može videti savršen pogled na Novi Sad.


Vikendica Aleksandre Subotić

Ona je nedavno šokirala  svoje pratioce na društvenim mrežama. Naime, ona je pozirala u venčanici, potpuno doterana i našminkana, a na ruci je imala dijamantski prsten.

– Ko želi nek čestita – napisala je Aleksandra i objavila fotku u venčanici, sa velom na glavi.

Svi su odmah pomislili da se Aleksandra u tajnosti udala za svog dugogodišnjeg partnera Pecu Raspopovića, sa kojim ima i dete.

vikendica aleksandre subotić

Još iz kategorije