Uživaju u vili vrednoj 2.500.000 evra: Ovako izgleda kuća Jovane i Željka Joksimovića, bazen, mermer…

29.03.2024

19:03

By

Kuća Jovane i Željka Joksimovića

Kuća Jovane i Željka Joksimovića odiše luksuzom

Voditeljka Jovana Joksimović i njen suprug pevač Željko Joksimović poseduju vilu na Senjaku koja vredi čitavo bogatstvo, kako mediji prenose oko 2.500.000 evra

Kuća Jovane i Željka Joksimovića ima bazen, unutra je sve u mermeru

Kako se i ranije pisalo Željko i Jovana velelepnu vilu kupili su od svojih prijatelja Ivane Mišković i Gorana Karića i za nju su izdvojili pozamašnju sumu novca, u koju nije uračunato renoviranje i opremanje vile.

Iako se Joksimovići ne hvale luksuzom u kom uživaju, desi se da ispliva poneka fotografija na instagramu na kojoj se mogu videti detalji tačnije kako izgleda kuća Jovane i Željka Joksimovića koji uživaju u skladnom braku.

Pročitajte i: Prevare su trajale godinama – Haris Džinović nije štedeo Melinu: Progovorio otvoreno o svemu, a onda pomenuo i sina

Kao što je poznato Jovana i Željko roditelji su malog Koste kao i ćerki Srne i Ane, a Željko iz prvog braka ima i ćerku Minu.

Kuća Jovane i Željka Joksimovića

Mina Joksimović u porodičnoj viliinstagram

Kako se može videti na tim retkim fotografijama koje osvanu na Instagramu a koje uglavnom postavlja Mina, pod je urađen u mermeru, a kuća poseduje i bazen u kom ova porodica uživa.


 

Baš kao što su i Jovana i Željko uvek maksimalno doterani, čini se da je tako i u njihovoj porodičnoj vili kao i u dvorištu iste odakle je jednom prilikom na društvenoj mreži instagram Mina, ćerka iz prvog Žlejkovog braka objavila fotografiju.

Kuća Jovane i Željka Joksimovića

Mina Joksimović u porodičnoj viliinstagram

Pored ovih detalja koje smo nabrojali u Joksimovići poseduju i veliki beli klavir, a kao što se može videti na fotografijama trpezariju krase široki prozori duž cele jedne strane, dok su zidovi urađeni od cigli.

Pročitajte i: Bivša Joksimovićeva žena javno oplela po pevaču: A ko će tebi da oprostiti, Željko?

Nesumnjivo je da porodica Joksimović uživa u svom ovom luksuzu a reklo bi se i da nema preke potrebe da borave nigde osim u svojoj vili u kojoj imaju baš sve.

Još iz kategorije