Otkrivena tajna savršenog izgleda Merilin Monro: Najprivlačnija žena na planeti konzumirala je ovaj čarobni napitak

02.06.2024

11:00

By

Napitak Merilin Monro

profimedia

Napitak Merilin Monro ona je konzumirala svakog jutra

Holivudska diva Merilin Monro koja važi za ikonu lepote i najprivlačniju ženu dvadesetog veka osim izgleda i talenta za glumu kojim se mogla pohvaliti, posedovala je još jedan zanimljiv talent koji je malo kome poznat, a to je kulinarstvo.

Magični napitak Merilin Monro održavao ju je vitkom i vitalnom

O njenim veštinama u kuhinji tek ponegde se piše i priča, a iako je imala izuzetan osećaj za pripremu ukusnih i složenih obroka, zbog prezauzetosti je uglavnom konzumirala brza i laka jela sa visokim sadržajem proteina, koji su joj davali neophodnu energiju.

Napitak Merilin Monro

U intervjuu za američki magazin „Pageant“ pod naslovom „How I Stay In Shape“ 1952. godine, čuvena lepotica otkrila je kako se hrani kao i recept za magični napitak Merilin Monro koji je pila svako jutro pre tuširanja i spremanja za svoj radni dan.

Napitak Merilin Monro

– Iskreno, nikada nisam smatrala svoju figuru specijalnom, donedavno sam retko i razmišljala o tome – rekla je tada 26-godišnja Merlin priznavajući i da nije sportski tip, ali da ima određenu dnevnu rutinu.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marilyn Monroe (@marilynmonroe)

– Nikada se nisam zamarala vežbama. Svako jutro najmanje deset minuta radim sa malim tegovima. Razvila sam svoje vežbe za mišiće koje želim da održim čvrstim i znam da su one dobre za mene jer osećam kako aktiviraju dok vežbam – ispričala je tada glumica.

Merlinka, kako su je mnogi zvali, nije se mučila ni sa dijetama. Volela je jaja i meso, a recept za čarobni napitak Merilin Monro koji nije preskakala, holivudskoj lepotici je davao energiju i vitalnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marilyn Monroe (@marilynmonroe)

– Rekli su mi da je moj način ishrane apsolutno bizaran, ali ja ne mislim tako. Svakog jutra pre nego što odem pod tuš, zagrejem čašu mleka. Kad je toplo, dodam dva živa jajeta, pomešam ih viljuškom i popijem to dok se oblačim. Pijem to s vitaminima i sumnjam da bi lekari mogli da preporuče hranljiviji doručak za zaposlenu devojku koja je uvek u žurbi – ispričala je, a prenosi Vogue.

Napitak Merilin Monro

Glavni obrok joj je bio večera, a volela je da se na kraju dana zasladi sladoledom.

– Svake večeri svratim do marketa blizu mog hotela i uzmem odrezak, jagnjeće kotlete ili džigericu koje pečem u rerni. Obično uz meso jedem četiri ili pet sirovih šargarepa i to je sve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marilyn Monroe (@marilynmonroe)

– Nikad mi ne dosadi sirova šargarepa… Pretpostavljam da je dobra stvar što malo jedem preko dana, jer sam poslednjih meseci stekla naviku da, kad se vraćam sa časova glume, svratim do poslastičarnice – otkrila je svojevremeno zvezda Holivuda.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram/Profimedia

Još iz kategorije