Dijeta je skroz promenila: Bojana Stamenov ne liči na sebe, porodica ZABRINUTA za njeno zdravlje FOTO

14.03.2023

18:00

By

stajling bojane stamenov

Stajling Bojane Stamenov privukao je nezapamćenu pažnju javnosti

Bojana Stamenov našla se u žiži interesovanja otkako je uspela da izgubi neverovatnih 80 kilograma, a da pritom ne naruši svoje zdravlje. Mlada pevačica se, naime, pre par godina pripremala za operaciju želuca, od koje je odustala nakon što su zdrav način ishrane i treninzi dali neverovatne rezultate.

Stajling Bojane Stamenov oduševio je sve

Osim načina života, Bojana je promenila i način odevanja, pa komplimenti na račun njenog novog izgleda ne prestaju da pristižu. Ipak, pevačica je na sinoćnoj promociji jednog brenda prevazišla samu sebe, a stajling Bojane Stamenov mnoge je ostavio bez daha.

Pročitajte: I Merilin Monro bi joj pozavidela – Bojana Stamenov sa novom frizurom izgleda 15 godina mlađe FOTO

stajling bojane stamenov

Reč je o džemperu i suknji na sitne falte, koje je uklopila sa šeširom i vrlo specifičnom torbicom. Reklo bi se da su dijeta Bojane Stamenov i njeni razultati dali veću slobodu u odevanju mlade pevačice, te je sada možemo videti i u nešto drugačijim stilovima odevanja.

Pročitajte: Operacija želuca je prevaziđena – Evo kako je Bojana Stamenov smršala 80 kilograma, nove fotografije zapanjile javnost FOTO

stajling bojane stamenov


Modni kritičari, pa i fanovi imaju samo reči hvale za Bojanu koja osmeh ne skida sa lica. Zadovoljna je kako svojim izgledom tako i činjenicom da ima daleko više energije za sve obaveze koje su pred njom, a muzici je posebno posvećena te obećava nove projekte.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije