Zavirite u raj majke Željka Joksimovića: Svaki njen cvet vredi više od luksuzne vile Jovane i Željka

05.06.2024

16:00

By

Majka Željka Joksimovića

Instagram

Joksimović sa majkom

Majka Željka Joksimovića ima svoju oazu mira u Valjevu

Majka Željka Joksimovića, Vesna Joksimović, napravila je od porodične kuće u Valjevu i dvorišta prelepu oazu mira za uživanje. Na svom Instagram profilu, majka Željka Joksimovića podelila je sa svojim pratiocima predivne fotografije svog savršenog uređenog dvorišta i cveća koje sama neguje i gaji, pa ne čudi što je Željko Joksimović ponosan na dom u kom je odrastao.

Majka Željka Joksimovića uživa u porodičnom domu gde je odgajila sinove

Kako se i vidi na njenom Instagram nalogu, majka Željka Joksimovića ima pune ruke posla u svom dvorištu u Valjevu. Na retkim slikama koje objavi na Instagramu, vidimo je kao doteranu damu, uvek osmehnutu i lepo raspoloženu, ali je jasno i da gospođa Vesna Joksimović sama uređuje vrt u porodičnom dvorištu gde rado dočekuje sinove sa porodicama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Joksimovic (@vesnagjoksimovic)

Sudeći po fotogrfijama koje najčešće objavljuje, Vesna Joksimović, majka Željka Joksimovića, očigledno je ljubitelj ruža, jer su ove lepotice u prvom planu svake njene objave, a u njima uživa i Mina Joksimović, ćerka Željka Joksimovića iz prvog braka.

 


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Joksimovic (@vesnagjoksimovic)

Mnogi ljubitelji cveća, ma koliko se trudili, ipak ne mogu da se pohvale lepim cvećem, ali Vesna Joksimović očito ima dar, pa vrt koji ukrašava njeno dvorište u najmanju ruku je predivan i sa stilom sređen. Osim toga, jasno je da majka Željka Joksimovića uživa u baštovanstvu i miru koje joj pružaju biljke.

Pročitajte i – I to smo dočekali – Željko Joksimović pokazao svoje naslednike, koliko su samo porasli 

Iza bele drvene ograde porodične kuće Joksimovića u Valjevu pruža se uredan travnjak, a posebno se ističu ruže koje se mogu videti i na Vesninom Instagram profilu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Joksimovic (@vesnagjoksimovic)

Zato ne čudi što bašta Vesne Joksimović privlači svima pažnju i komšijama je sigurno drago jer u svom komšiluku imaju tako vrednu osobu koja puno pažnje i ljubavi posvećuje uređivanju dvorišta.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: INSTAGRAM

Još iz kategorije