Tuga u domu Željka Joksimovića, ćerka Mina se oglasila: Bio si najbolji čovek

27.11.2023

17:11

By

Naslednica Željka Joksimovića

Antonio Ahel/ATAImages

Naslednica Željka Joksimovića se oglasila emotivnom porukom

Pevač Željko Joksimović iz prvog braka ima ćerku Minu koja je krenula njegovim stopama i muzika joj je velika ljubav. Naime, ona je diplomirala na izmaku 2022. godine.

Naslednica Željka Joksimovića

Zeljko JoksimovicTanjug

Taj njen uspeh, kako je sada otkrila, najviše je obradovao njenog dedu po majci koji je iznenada preminuo. Naslednica Željka Joksimovića ne može da prežali dedu pa se od njega oprostila sa dirljivim rečima.

– Dragi deda Stanko, tvoj odlazak stvorio je prazninu koju ništa ne može popuniti. Bio si najbolji deda i najbolji čovek. Nikada ti nije bilo teško ništa kada sam ja u pitanju. Tvoja dobrota, nesebičnost, hrabrost i ljubav prema životu  ostaviće neizbrisiv trag u mom srcu.

Pročitajte: Veliko slavlje u porodici- Mina Joksimović podelila prelepe vesti, tata Željko presrećan

Bio si veliki borac do poslednjeg trenutka. Tvoja najveća želja bila je da diplomiram, i sa ponosom mogu da kažem da sam ti ispunila tu želju dok si bio živ. Svi koji su te poznavali su te voleli. Sada si dušom na nekom boljem mestu. Božić više nikada neće biti isti.  Hvala ti za sve, dragi deda – napisala je Mina, a zatim se oglasila i njena majka Vesna.

Pročitajte: Bivša Joksimovićeva žena javno oplela po pevaču- A ko će tebi da oprostiti, Željko?

Naslednica Željka Joksimovića


– Zbogom, tata. Mnogo smo tužne Mina i ja – dodala je ona uz kolaž fotografija sa ocem.

Vesna vodi miran i povučen život, a poneku fotografiju majke, Mina objavi na svom profilu na Instagramu.  Željko je Vesnom bio u braku na početku svoje karijere, a otac je postao kada je imao samo 23 godine.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije