Mamu je dozivala iz Zvečanske, živela je u ovoj trošnoj kući, a evo kako danas uživa Vesna Đogani FOTO

28.01.2024

16:00

By

Doručak Vesne Đogani

B.V.

Kuća Vesne Đogani u kojoj je nekada živela, i stan u kom danas uživa

Pevačica Vesna Đogani imala je teško detinjstvo, a na pomen istog jednom prilikom je čak i plakala u emisiji. Kao mala zbog siromaštva jedan period je provela u Zvečanskoj dozivajući mamu. Ipak, njih dve su uspele ponovo da budu zajedno iako nisu živele baš u sjajnim uslovima jer je kuća Vesne Đogani u kojoj je provela detinjstvo bila veoma trošna.

Ipak, pevačica nosi lepe uspomene, seća se kako je od drške od vijače zabavljala publiku u dvorištu i ne krije put kojim je prošla kako bi ostvarila svoje snove o čemu je i sama pričala u svom vlogu.

Kuća Vesne Đogani iz koje nosi uspomene iz detinjstva

Vesna Đogani je zbog nemaštine morala da bude smeštena u Zvečansku, o čemu je otvoreno govorila.

– Jedno vreme sam bila u Zvečanskoj i to je bila jako velika trauma, sećam se toga iako sam bila baš mala. Sećam se da sam stalno tamo plakala. To vam je kao kad imate dete i ono je bolesno, ima temperaturu, i samo zove: “mama, mama”, a mame nema, nikako da dođe. Tako da je to bilo jako teško za mene. Ipak razumem svoju majku, jer je bila primorana da to uradi, nije mogla da me izdržava i bilo joj je mnogo teško, mnogo je patila u tom periodu. Ali nema opravdanja za oca koji ostavi svoje dete i ne želi da bude ni u kontaktu sa njim. Međutim oprostila sam mu to, jer ne želim da trujem svoju dušu više takvim stvarima – pričala je pevačica ranije.

Kuća Vesne Đogani

Kuća u kojoj je Vesna nekada živelaprintscreen youtube Vesna Đogani vlog

Nakon par meseci u Zvečanskoj, Vesnina majka je uspela da nađe ljude koji će je izvući iz doma.


– Mama je u tom periodu jako patila, bila je van sebe, zato je na sve moguće načine tražila nekog da me zbrine. Upoznala je naše današnje kumove, to su ljudi koji su radili sa njom u fabrici. Ona je toliko plakala i oni su se sažalili, nisu imali dece, te su me oni izvukli iz Zvečanske i od tada sam bila kod njih. Do sedme godine sam živela sa njima, dok mama nije sredila svoju stambenu situaciju, pa sam tada prešla kod nje, ali sam stalno bila na relaciji majka i kumovi – ispričala je pevačica.

Ona se kroz suze prisetila da je ponovo usledio težak period jer kuća Vesne Đogani nije bila baš idealno mesto za život. Morala je da pomaže mami i sama mnogo toga da radi.

Kuća Vesne Đogani

Kuća u kojoj je nekada Vesna živelaprintscreen youtube Vesna Đogani vlog

– Taj period nije bio lak jer je mama radila dva posla, da bi kao samohrana majka mogla da nas izdržava. Ja sam prešla iz toplog doma u malu kućicu gde nismo imali grejanje. Morala sam da ložim vatru i donosim drva. Nije bilo toplog obroka da me čeka kad dođem iz škole, jer je mama radila non stop, pa je donosila hranu od nekih žena gde je radila i čistila kuće.

PROČITAJTE I: Snežana Đurišić zbog kuće od 30 miliona upala u dugove, danas živi u ovoj vili gde je stvorila oazu mira

Mnogo puta sam bila pregladnela, ali nisam očajavala jer smo nas dve bile zajedno, uvek smo govorile: “izborićemo se”. Sećam se, išle smo da skupljamo drva po naselju, jer nismo imale za ogrev. Tu mi je bio presek, iz toplog i ušuškanog prelaziš ovde gde nije tako sjajno, ali sam sa mamom, na svom sam. Imala sam teška iskušenja svakodevno, te sam brzo morala da sazrim – opisla je ranije Vesna kako je izgledao njen život i otkrila:

– Dešavalo se da drugari iz odeljenja idu na rekreativne nastave, a ja nemam pare za to. Morali su svi da skupljaju novac da bih i ja išla. Bilo je jako teško jer su sa mnom u odeljenju bila deca koja su živela na Dedinju, išla na časove tenisa, klavira, a ja nisam imala televizor u kući do 12 godine.

Kuća Vesne Đogani

Stan u kom danas živi porodica Đoganiprintscreen youtube Vesna Đogani vlog

Vesna je otkrila i da je pokušala jednom prilikom da stupi u kontakt sa ocem.

– Na nagovor drugarice Katarine sam jednom pokušala da ga okrenem. Našle smo telefon i ja sam pozvala, a javila se njegova tadašnja supruga Vera. Ja sam rekla: “Dobar dan, ja sam Vesna, vaš suprug je moj tata. Samo sam želela da vam kažem da ja postojim” – kroz jecaje je ispričala Vesna i dodala:

– Ona mi je na to samo odgovorila: “Ne, ti ne postojiš. Nemoj više da nas zoveš”, i prekinula je vezu. Od tada više nisam nikad pokušavala da ga nađem.

Ona je tada objasnila da su joj kumovi i majka uspeli da nadoknade očinsku ljubav:

– Nedostatak oca nisam ni osetila toliko strašno, jer sam imala toliko divne kumove i majku, koji su me jako pazili i voleli.

Danas je Vesna u braku sa Đoletom Đoganijem, rade i zajedno su stekli mnogo toga. Danas živi potpuno drugačiji način života, a kako se može videti na društvenim mrežama na fotografijama koje postavlja uživa u udobnom domu o kakvom mnogi maštaju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

Vesna i Đole Đogani kao što je poznato imaju dvoje dece, starijeg sina Adriana i mlađu ćerku Lorenu.

Iako decu ne eksponiraju mnogo u javnosti Vesna, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama ponekada pokaže i kako njih dvoje izgledaju kao i kakao ova porodica provodi trenutke kako u svom domu tako i na raznim destinacijama na koje zajedno putuju.

Još iz kategorije