Dobro protrljajte oči: Karleušina i Duškova ćerka potpuno promenila imidž, evo kako sada izgleda FOTO

04.04.2023

11:00

By

Imovina Jelene i Duška

ATA IMAGES/INSTAGRAM

Kosa Nike Tošić više nije tamna, jedno svi komentarišu

Mlađa ćerka pevačice Jelene Karleuše i fudbalskog menadžera Duška Tošića, veoma je aktivna na društvenim mrežama. Svaka njena objava privlači veliku pažnju javnosti, a kosa Nike Tošić danas je prikupila veliki broj lajkova i komentara.

Kosa Nike Tošić više nije ista

Sudeći po snimku koji je nedavno osvanuo na TikTok-u kosa Nike Tošić potpuno je drugačija od one na koju smo navikli. Naime, Jelenina i Duškova ćerka rešila je da promeni imidž, a njena nova frizura nam je pokazala da Nika, poput slavne majke, uvek ide u korak sa trendovima.

Pročitajte: San svake tinejdžerke – Jelenina i Duškova ćerka pokazala svoju sobu, sve pršti od luksuza FOTO

kosa nike tošić

Naime, ona je odlučila da sa dolaskom proleća svoju kosu osveži znatno svetlijim tonovima, a frizuru je takođe drugačije stilizovala i isfenirala na ravno što se posebno dopalo njenim pratiocima koji su složno komentarisali da joj novi imidž savršeno pristaje.

– Prelepa si, Ista majka, Koliko ličiš na majku, Nova boja ti odlično stoji – bili su neki od komentara.


Pročitajte: Deca me krive za sve – Jelena Karleuša progovorila o razvodu, Duškovu reakciju svi čekaju

kosa nike tošić

Podsećanja radi, Nika u poslednje vreme nije promenila samo frizuru. Ona se, naime, zahvaljujući redovnim treninzima rešila viška kilograma zbog kojih je svojevremeno nailazila na kritike vršnjaka.

– Svi su me vređali kad sam počela da igram odbojku, jer sam bila debela. Trebalo je da smršam. Ja im nisam ništa rekla, bila sam tužna.. Rekla sam ‘okej’, išla sam na dijetu, smršala 12 kila. Pa sam se opet ugojila – iskreno je ispričala mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića u razgovoru sa majkom, koja joj je tom prilikom dala najbolji savet:

– Dobro, to nećeš reći, da si se ugojila – dodala je Karleuša, te otkrila da je njena ćerka prevazišla sve uvrede, te je srećna i zadovoljna nastavila očevim stopama.

SLIKE: Instagram, TikTok printscreen

Još iz kategorije