Stajling Jelene Đoković koji je opčinio sve dame: Uz haljinu od 500 evra uklopila nakit 350.000

23.04.2024

12:04

By

Stajling Jelene Đoković na Laureus nagradi

(Photo by Angel Martinez/Getty Images for Laureus)

Stajling Jelene Đoković na Laureus nagradi

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena sinoć je zablistala na dodeli Laureus nagrada na kojoj se pojavila sa suprugom.

Naš teniser je  je sinoć dobio još jedno u nizu prestižnih priznanja, ali čini se da je Jelena svojom pojavom „bacila senku“ na najslavnijem srpskog tenisera.

Stajling Jelene Đoković na Laureus nagradi je oduševio sve

Ona je na sebi imala haljinu domaće dizajnerke čija je cena oko 500 evra. Pored haljine, Jelena je odabrala i skupoceni nakit prestižnog brenda, a cene istog izazivaju vrtoglavice.

Ogrlica ima 71 dijamant od 7,98 karata i 142 dijamanta od 6,77 karata, a cena na zvaničnom sajtu je 194.000 dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Minđuše koje je nosila sastoje se od 19 dijamanata od 1.64 karata, te 10 dijamanata od 2,25 karata, a njihova cena je 78.500 dolara.


Pročitajte: Filip Car pokazao divan prizor iz porodičnog doma- Ćerkica Leona mu je u naručju

Na ruci je imala čuveni „Panthère de Cartier“ prsten sa dijamantima i smaragdima, čija je cena skoro ista kao i cena minđuša.

Nije poznato jedino to da li je Jelena ovaj nakit u vrednosti od oko 350.000 evra kupila ili joj ga je „Cartier“ kuća ustupila na nošenje.

Podsećanja radi,  Jelena i Novak uživaju u skladnom braku, a kruna njihove velike ljubavi su sin Stefan i ćerkica Tara.

Pročitajte: Snajka Novaka Đokovića boluje od neizlečive bolesti- Besno potvrdila sve

Slavni par će u julu ove godine obeležiti desetu godišnjicu braka koji se desio nakon prelepih vesti da je trudna Jelena Đoković, tada još uvek Ristić.

Krštenje Đokovićeve dece

– Kada sam je video prvi put u venčanici, da se smeši i ide ka meni. Izgledala je kao anđeo. Pokušavao sam da ostanem u tom momentu i da ga dobro zapamtim. Koncentrisao sam se na nju, njen osmeh i na našu bebu. Bio je to zaista savršen momenat – otvoreno je rekao naš najbolji teniser nakon venčanja.

Još iz kategorije